morbyskolanvinter

Mörbyskolan

Kunskap och hjärta!

Skolvalet är öppet till den 8/2

Ni som sökt spetsmatematik som förstahandsval är välkomna lördagen den 10 februari 9:00. Där skriver ni ett intagningsprov som består av två delar. Vi bjuder på frukt och dricka. Om ni inte skickat rekommendationsbrev eller utdrag på höstterminens betyg(minst betyg B) tidigare tar ni med det. Resultaten och information om antagning kommer vecka 8.

Mörbyskolan är en 7-9 skola med ca 450 elever. Vi är belägna nära Danderyds sjukhus med goda kommunikationer men har samtidigt nära till både grönområden och vatten.

I november 2016 gjorde Qualis en kvalitetsgranskning av Mörbyskolan. Vi är väldigt stolta över resultatet! De granskade bl.a kunskaper och färdigheter, normer och värden, arbetssätt och lärarroll, organisation, kompetens, delaktighet totalt elva olika kvalitetsområden. Elever, lärare, övrig personal, skolledning och föräldrar blev djupintervjuade. Granskarna var med på många lektioner under granskningen, och i flera veckor innan hade de tittat igenom alla våra dokument. Resultatet blev det bästa någonsin i Danderyds kommun och det bästa så här långt på någon skola i Sverige under läsåret 2016/17. Så vi har all anledning att vara stolta och glada! Läs granskningsrapporten här:

Qualis Granskningsrapport 2016

Studera på Mörbyskolan

 

Nyheter