Full rulle i höst för mobila återvinningscentralen

2017-07-10 09:56

Mobila återvinningscentralen

Danderyds kommun arbetar med att anpassa avfallshanteringen för att bidra till hållbar utveckling i samhället. Kommuninvånarna får nu ökade möjligheter till återvinning: Från och med i höst stannar den mobila återvinningscentralen på fler platser än tidigare och även på lördagar.

Ett schema för den mobila återvinningscentralen gällande hösten 2017 kommer att skickas ut till alla kommuninvånare per post i slutet av sommaren. Schemat finns även på sidan Mobila återvinningscentralen och längst ner på samma sida kan du anmäla dig för att få en påminnelse per e-post inför varje tillfälle:

Mobila återvinningscentralen

Sedan november 2015 besöker den mobila återvinningscentralen olika plaster i kommunen med jämna mellanrum. Den består av ett antal containrar som ställs upp och tar emot det mesta som en vanlig återvinningscentral gör, inklusive möbler och kläder för återbruk.

Hittills har den mobila återvinningscentralen besökt kommunen varannan onsdag. Från och med hösten 2017 kommer den stanna på fler plaster och även på lördagar. Samtidigt kommer den befintliga tjänsten Farliga avfallsbilen och Grovis avslutats.

Varmt välkommen att besöka den mobila återvinningscentralen!

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Full rulle i höst för mobila återvinningscentralen

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.