Kurskatalog

Kurskatalogen är nu öppen och du kan boka de platser som finns lediga till vårterminen 2018.

 

Att läsa innan du bokar

Skapa konto i StudyAlong för att boka plats och delta
Kurskatalogen fungerar som en webbshop, du bokar/köper en plats genom att lägga kursen i din kundvagn. För att slutföra köpet ombeds du att skapa ett StudyAlong konto för dig som målsman samt lägga till ditt barn. Glöm inte att koppla bokad kurs till aktuellt barn som skall delta.Köpet (bokningen) av en plats genomförs och är definitiv först när du godkänner kursen för betalning via ditt konto.  När du gjort det får du en bokningsbekräftelse. Betalning sker via faktura som du får via posten tidigast i slutet av januari. Betal- och bokningsvillkor

Viktigt - notera dina inloggningsuppgifter till ditt målsmanskonto och barnets elevkonto som du har skapat i StudyAlong. Du och ditt barn kommer att löpande behöva logga in på era respektive konton för att ta del av information från läraren kring undervisningen. Läs mer om StudyAlong.

Information om kursinnehåll
Beskrivning av de kurser som finns med i kurskatalogen med kursplaner hittar du under rubriken "Kulturskolans ämnen och kursplaner" här i menyn. 

Alla kurser gäller endast en termin
För att fortsätta på kulturskolan kommande termin, måste du köpa en ny kurs. Du som redan går på kulturskolan får ett kurserbjudande på "Mina sidor" i Studyalong. Denna kurs måste du godkänna inom angiven svarstid för att säkra din plats under kommande termin.

Minsta antal deltagare
Vänligen notera att vissa kurser måste bli fullbokade för att kunna startas. I de fall någon anmält sig till en kurs som inte kan starta pga få deltagare, återbetalas givetvis avgiften.

Intresselista
Om kursen du är intresserad av saknar lediga platser, finns möjlighet att registrera sig på intresselistan. Då får du ett e-postmeddelande när kursen öppnas för nya deltagare. Du har då möjlighet att boka eventuellt lediga platser (först till kvarn gäller). Din intresseanmälan är aktuell fram tills du har fått e-postmeddelande enligt ovan, därefter måste du förnya ditt intresse. Notera dock att det inte är detsamma som en anmälan eller kölista!

KURSKATALOG