Badhus och bassängbad

Vattengympa
Mörby- och Vasabadet är kommunens två simhallar som drivs av Medley AB. Mörbybadet är ett populärt familjebad som erbjuder många olika aktiviteter. Vasabadet är ett mindre skolbad som används för simskole- och föreningsverksamhet. Kvarnparksbadet är ett populärt bassängbad som drivs av Kvarnparksbadets vänner.

Badhus

Mörbybadet är ett modernt inomhusbad främst för familjer och för rekreation. Under perioden mitten av augusti till slutet av juni har badet mycket generösa öppettider där särskilda tider är avsatta för morgonbad, lunchsim, vuxensim, familjebad och föreningsliv.

I anläggningen finns förutom en 25-metersbassäng en barnbassäng, en plaskbassäng för de yngsta, en vattenrutschbana, bubbelpool, solarium och cafeteria. Medleys hemsida Mörbybadet

Medley Mörbybadet
Vendevägen 94
182 32 Danderyd
Telefon: 0771-586 000
E-post

Skolbad

Vasabadet är ett mindre bassängbad med måtten 12 gånger 6 meter och används i första hand för simskoleverksamhet och Danderyds Sim:s verksamhet. Badet kan även bokas för fester och barnkalas.

Adress: Vendevägen 30
182 62 Djursholm
e-post:

Bassängbad utomhus

I Kvarnparken i västra Danderyd finns ett utomhusbad med två bassänger. Badet drivs av Föreningen Kvarnparksbadets vänner och för att få tillgång till badet krävs inget medlemsskap.

Det går utmärkt att lösa "provbadsbiljett" som grindavgift, f.n. 50 kr per person. Dock ser vi gärna att man löser medlemskap i föreningen, vilket oftast lönar sig snabbt. Mer detaljer finns på hemsidan,
www.kvarnparksbadet.org

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Badhus och bassängbad

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.