Badhus och bassängbad

Vattengympa
Mörby- och Vasabadet är kommunens två simhallar som drivs av Medley AB. Mörbybadet är ett populärt familjebad som erbjuder många olika aktiviteter. Vasabadet är ett mindre skolbad som används för simskole- och föreningsverksamhet. Kvarnparksbadet är ett populärt bassängbad som drivs av Kvarnparksbadets vänner.

Badhus

Mörbybadet är ett modernt inomhusbad främst för familjer och för rekreation. Under perioden mitten av augusti till slutet av juni har badet mycket generösa öppettider där särskilda tider är avsatta för morgonbad, lunchsim, vuxensim, familjebad och föreningsliv.

I anläggningen finns förutom en 25-metersbassäng en barnbassäng, en plaskbassäng för de yngsta, en vattenrutschbana, bubbelpool, solarium och cafeteria.

Adress: Vendevägen 94, Danderyd
Hemsida: www.medley.se/morbybadet

Skolbad

Vasabadet är ett mindre bassängbad med måtten 12 gånger 6 meter och används i första hand för simskoleverksamhet och Danderyds Sim:s verksamhet. Badet kan även bokas för fester och barnkalas.

Adress: Vendevägen 30, Djursholm
E-post:

Bassängbad utomhus

I Kvarnparken finns Kvarnparksbadet, ett utomhusbad som drivs av Föreningen Kvarnparksbadets vänner. Här finns två bassänger, en stor och en liten. Den stora bassängen mäter 25×10 meter. Den lilla bassängen mäter 13×7 meter och är uppdelad i en plaskpool för de minsta och en lite djupare del för de något äldre barnen. Duschar och bastu finns.

Adress: Noragårdsvägen 29A, Danderyd
Hemsida: www.kvarnparksbadet.org

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Badhus och bassängbad

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.