Ny restauratör söks till Enebybergs gård

2016-05-13 11:01

Enebybergs gård

Danderyds kommun, genom Djursholms AB, söker ny hyresgäst till Enebybergs gård i Danderyd.

Enebybergs gård har anor från 1700-talet och är beläget nära Eneby torg (karthänvisning). Gården står nu inför en omfattande renovering och Djursholms AB önskar inför denna ha klart med en ny hyresgäst. Syftet med renoveringen är bland annat att förbättra köksutrymmen och tillgänglighet.

Enebybergs gård

Den nuvarande hyresgästen använder gården framför allt till konferenser och uthyrning till privatpersoner kvällar och helger. Storleken på lokalerna är ca 350 kvm och idag finns ett mottagningskök i fastigheten. Den blivande hyresgästen kommer att ges möjlighet att påverka det nya kökets funktioner och utformning samt gårdens fortsatta verksamhet. En förutsättning för verksamheten vid gården är att hembygdsföreningen i Enebyberg, Enebybergs gårds förening, även fortsättningsvis ska kunna disponera lokalerna vissa tider för sina sammanträden och föreningssammankomster.

Intresseanmälan

Intresseanmälan ska vara Djursholms AB tillhanda senast den 30 augusti 2016.

Anmälan ska innehålla översiktlig beskrivning av den verksamhet som intressenten vill bedriva samt presentation av intressenten inklusive referenser m.m. Bolaget kommer därefter att gå in i diskussioner med den/de intressenter som bedöms ha verksamhet som bäst passar för Enebybergs gårds framtida utveckling.

Skicka intresseanmälan till David Grind, VD för Djursholms AB, som även svarar på eventuella frågor: Telefon 08-568 910 38, E-post  

Informationen ovan finns här även i PDF-format.

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Ny restauratör söks till Enebybergs gård

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.