Nu kan du söka tjänsten som Teknisk direktör!

2016-05-16 15:32

Danderyds kommun söker nu en teknisk direktör med ansvar för Danderyds kommuns tekniska kontor omfattande fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt myndighetsansvaret för trafikfrågor m.m.

I Danderyd arbetar vi aktivt med stadsutveckling och driver ett flertal spännande stadsutvecklingsprojekt på kort och lång sikt. Vi värnar den vackra utemiljön i vår kommun och arbetar aktivt med infrastrukturfrågorna.

Som teknisk direktör leder, driver och utvecklar du det tekniska kontoret vilket innebär verksamhets-, budget- och personalansvar. Du ska också se till att kontoret bidrar med sin kompetens i stadsutvecklingsfrågor och processerna kring dessa. Viktiga utgångspunkter i ditt uppdrag är kundfokus och miljötänk.

Du leder det tekniska kontorets ledningsgrupp och har chefsansvar för kontorets fyra avdelningschefer och förväntas på ett inspirerande sätt ge personalen förutsättningar att uppnå goda resultat.

Uppdraget innebär att vara föredragande i tekniska nämnden, fastighetsnämnden och i förkommande fall kommunstyrelsen. Du direktrapporterar till kommundirektören och ingår tillsammans med övriga förvaltningschefer och avdelningschefer på kommunledningskontoret i dennes ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Du har gedigen erfarenhet från arbete inom tekniska sektorn i ledande position, företrädesvis i en kommun. Det är viktigt att du har erfarenhet av att verka i en politiskt styrd organisation. Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och gedigen chefserfarenhet med intresse för att bedriva ett framgångsrikt ledarskap.

Du skapar goda relationer, både internt och externt, samt initierar samverkan både inom och utanför kommunen. Vidare har du en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Erfarenhet av att ha lett andra chefer är meriterande.

Som ledare är du en förebild som genom ett tydligt, kommunikativt och engagerat ledarskap bidrar till en trygg och effektiv organisation. Integritet och förmåga att skapa professionella och förtroendefulla relationer med dina medarbetare är viktiga egenskaper för att kunna driva och utveckla verksamheten och lyckas i detta uppdrag!

Välkommen att visa intresse snarast, dock senast den 26 maj, via www.boardtalk.se.

Eventuella frågor besvaras av Boardtalks konsult Lovisa Jerdéus, tel. 070 790 10 34 eller Anna Hultkrantz tel. 073 834 33 20.

Läs annonsen på Boardtalk.se

Om Danderyds kommun
Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling.

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Nu kan du söka tjänsten som Teknisk direktör!

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.