Flera filmklipp från Kommun & politik

Med Danderyd i vårt hjärta

Här är ett bildspel som visar några delar av vår vackra kommun. Vill du se fler bilder eller har du någon egen som du vill dela med oss andra? Posta den gärna under #hjärtadanderyd, så delar vi den på vårt Instagramkonto.

Hanna Bocander (M), ny ordförande för kommunstyrelsen

Hanna Bocander (M) tillträdde 1 januari 2019 som nytt kommunalråd och ny ordförande för kommunstyrelsen. I filmintervjun berättar hon om sina prioriteringar för den här mandatperioden och vikten av dialog med Danderydsborna.

Kommunfullmäktige i korthet 17 dec

Årets sista kommunfullmäktige innehöll val av kommunalråd, oppositionsråd samt ledamöter och ersättare i kommunstyrelse och nämnder.

Kommunfullmäktige i korthet 26 & 29 nov

Kommunfullmäktige har nu antagit budgeten för nästa år. I budgeten får nämnderna en ökad budget på cirka 32, 4 miljoner kr jämfört med 2018.

Kommunfullmäktige i korthet, 22 oktober

Måndagen den 22 oktober sammanträde kommunfullmäktige på Djursholms slott. Se Boris von Uexküll ordförande i kommunfullmäktige sammanfatta mötet.