Release på Danderyd.se

2018-05-23 09:57

Onsdagen den 23 maj, kl: 10.00 - 12.00 släpper vi ny funktionalitet på Danderyd.se. Vi ber om ursäkt för eventuella driftstörningar under denna period. Hälsningar webbredaktionen

Eldningsförbud i Stockholms län

2018-05-14 18:42

Länsstyrelsen har i dag beslutat att eldningsförbud gäller i Stockholms län med hänsyn till att det råder hög brandrisk i skog och mark. Förbudet omfattar hela Stockholms län från och med den 17 maj, klockan 15.00, och varar tills vidare. När eldningsförbud råder är grillning endast tillåtet i för ändamålet framtagna grillar eller vid särskilt iordningställda grillplatser som är utformade så att det inte finns risk för brandspridning.

Vattenläcka under Enebybergsvägen

2018-04-18 10:30

Strax efter 8 inträffade en vattenläcka vid tunneln under Enebybergsvägen. Det fick till följd att tunneln under motorvägen översvämmades och att människor, framför allt elever på väg till Danderyds gymnasium, fick svårt att passera. Vattnet kunde snabbt stängas av och översvämningen åtgärdas. Det är nu inte längre några problem att passera under motorvägen.

Veolias tekniker arbetar för närvarande med att laga vattenläckan. Boende öster om gymnasievägen och Enebybergsvägen kommer att helt eller delvis vara utan vatten under reparationsarbetet. Det är svårt att bedöma hur lång tid vattenavstängningen kommer att pågå. Då vattenleveransen åter fungerar, kan vattnet vara grumligt eller missfärgat, spola då tills klart vatten kommer. Normalt 30-60 minuter.