Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Betaversion av nya danderyd.se

2017-12-22 10:55

Nu ligger en betaversion av nya danderyd.se ute synlig för alla besökare. Du hittar den ett klick från den vanliga webbsidan: I desktopvyn klickar du på fliken överst till höger på sidan, på en mobil eller surfplatta på den blå menyraden överst på sidan.

När du kommer in på den nya startsidan finns det texter och bilder som tydligt talar om att det är just en beta, inte en färdig webb. Under fliken Tyck till kan du lämna kommentarer och synpunkter på sajten.

Betaversionen av nya danderyd.se har nu en så pass stabil status att vi anser att den uppfyller merparten av de krav som ställts för att den ska lanseras. Däremot kan den fortfarande innehålla buggar och vara något ofullständig. 

Fortsätt direkt till betaversionen