Driftinformation: Underhållsarbete på vattenledning vid Mörby centrum

2018-11-09 16:19

Bor eller jobbar du nära Mörby centrum kan trycket i din vattenkran kan vara lägre än vanligt. Detta beror på att Norrvatten gör ett planerat underhållsarbete. Arbetet görs på en vattenledning mellan E18 och Mörby centrum från vecka 46 och pågår under november och december. Arbetet påverkar inte vattenleveransen för dig som bor eller jobbar i närheten.

Frågor hänvisas till Norrvatten, telefon 08-627 37 00. E-post

Betaversion av nya danderyd.se

2017-12-22 10:55

Nu ligger en betaversion av nya danderyd.se ute synlig för alla besökare. Du hittar den ett klick från den vanliga webbsidan: I desktopvyn klickar du på fliken överst till höger på sidan, på en mobil eller surfplatta på den blå menyraden överst på sidan.

När du kommer in på den nya startsidan finns det texter och bilder som tydligt talar om att det är just en beta, inte en färdig webb. Under fliken Tyck till kan du lämna kommentarer och synpunkter på sajten.

Betaversionen av nya danderyd.se har nu en så pass stabil status att vi anser att den uppfyller merparten av de krav som ställts för att den ska lanseras. Däremot kan den fortfarande innehålla buggar och vara något ofullständig. 

Fortsätt direkt till betaversionen