Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Danderyd lyssnar

2018-09-07 13:44

Nu har projektet Danderyd lyssnar startat, ett helt nytt angreppssätt för en vuxenvärld som vill förstå hur ungdomar i Danderyd har det och hur de mår. Bakom projektet står bland annat Danderyds kommun och kreativa krafter inom bland annat ljud, musik och film.

Tillsammans med elever vid två av kommunens gymnasieskolor ska Danderyd lyssnar nu se till att Danderyds ungdomars berättelser tas till vara och dokumenteras, för att sedan spridas till bland annat föräldrar, yngre ungdomar i Danderyd och de som arbetar med ungdomsfrågor i kommunen.

P4 Stockholm var med när startskottet för Danderyd lyssnar gick på Viktor Rydbergs gymnasium, som är den första skolan som är med i projektet. De intervjuade bland annat Danderyd lyssnars projektledare, en av de kreativa krafterna som medverkar i projektet samt två av eleverna som kommer att vara med och arbeta med innehållet i Danderyd lyssnar.

Inslaget är 14:18 - 25:58 minuter in i Radio Stockholms Eftermiddag. Lyssna särskilt på elevernas röster som du hör 21:46 minuter in i programmet!

P4 Radio Stockholm Eftermiddag  

Om projektet Danderyd lyssnar