Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Håll Danderyd rent

2018-02-16 09:11

Årets skräpplockardagar börjar närma sig! Alla kan vara med i Håll Sverige Rents kampanj, och det är enkelt: Du kan till exempel gå ut med familj och vänner på skräpjakt i skogen eller ordna skräpplockning med barn och föräldrar på förskolan.

Danderyd deltar varje vår i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp.

Ni väljer själva när, var och hur ni genomför skräpplockningen. Om ni vill ha kostnadsfritt skräpplockarmaterial som till exempel sopsäckar, påsar, klistermärken, korv med bröd och festis måste ni anmäla er senast den 1 april.

Anmäl dig här

Läs mer om Håll Danderyd rent

Läs mer om hur du kan sortera och återvinna avfall i Danderyd