Vattenläcka i Djursholm

2018-09-25 08:48

Stora delar av Djursholm har för närvarande en vattenläcka. Tekniker arbetar med att laga vattenläckan. Under tiden reparationsarbetet pågår kommer boende på Henrik Palmes allé, Slottsvägen och Vendevägen att vara utan vatten. Då vattenleveransen är åter kan vattnet vara missfärgat och/eller innehålla luft, börja tappa vatten i den kran som finns närmast din vattenmätare innan övriga kranar används.

Följ uppdateringar via Veolia

Hundägare utbildas för att minska bostadsinbrott

2018-03-20 15:42

Är du hundägare och vill vara med och hjälpa Polisen att förebygga bostadsinbrott? Då kan du anmäla dig till vår "nos och spaningspatrull" där du får lära dig hur du tillsammans med din hund kan bli en bättre iakttagare och upptäcka inbrott.

Den 26 april bjuder Polisen tillsammans med Danderyds kommun och brottsförebyggande rådet "Trygg i Danderyd" in hundägare till en föreläsing på Djursholms slott. Syftet är att ge hundägare kunskaper om hur man kan upptäcka förberedelser till bostadsinbrott och även tipsa Polisen. De kommer även prata om praktiska saker som är bra att ha med när du är ute och rastar din hund.

Anmäl dig här