Träffa nya vänner

2018-10-31 13:31

kompisbyrån

Snart får du som bor eller är verksam i Danderyd chansen att lära känna nya vänner i ditt närområde. Projektet Kompisbyrån Danderyd matchar ihop nya och etablerade svenskar för ett möte på cirka en timme där man fikar eller går en promenad tillsammans.

Du kommer kunna anmäla dig antingen som individ för att bli matchad med en ny kompis eller som barnfamilj för att bli matchad med en annan barnfamilj. Det går redan nu att anmäla sitt intresse för att bli en av de första att delta i projektet.

På Kompisbyran Danderyd kan du läsa mer om matchningsprocessen och anmäla ditt intresse:

Kompisbyrån Danderyd

Om Kompisbyrån Danderyd

Danderyds kommun, Kompisbyrån och Alla tillsammans i Danderyd driver projektet Kompisbyrån Danderyd genom ett Idéburet Offentligt Partnerskap under perioden september 2018 - december 2019.Projektet får finansiering från Länsstyrelsen samtidigt som alla parter bidrar med resurser, kompetenser och styrning.

Syftet med projektet är att skapa ytterligare möjligheter för nyanlända och etablerade kommuninvånare att knyta kontakter med varandra. Målsättningen är att genomföra minst 50 matchningar under projektperioden.

Kompisbyrån är en ideell organisation som sedan 2014 jobbat med kompismatchning på flera orter i Sverige med mycket gott resultat. Alla Tillsammans i Danderyd är en ideell förening där nyanlända och etablerade svenskar arbetar tillsammans för en bättre integration i Danderyd.

Kompisbyrån