Socialkontorets fax ur funktion

2018-12-17 09:47

Socialkontorets faxnummer är för närvarande ur funktion på grund av tekniska problem hos Telia. Om du brådskande söker kontakt med socialkontoret mejla vår funktionsbrevlåda:

Det går även bra att ringa Danderyds kommuns växel på telefonnummer: 08-568 910 00

Utför tjänster dygnet runt på Danderyd.se

2018-06-12 11:23

e-tjänster

I Danderyds kommun strävar vi efter att göra det enklare för våra invånare att utföra tjänster hos oss. En rad elektroniska tjänster har publicerats på Danderyd.se och i dag finns 45 e-tjänster inom olika områden. Och det kommer fler!

Mest använd av våra e-tjänster hittills är "Beställning av ritningar", en tjänst där du kan beställa bygglovsritningar för nästan alla byggnader i Danderyds kommun.  Vår senast publicerade e-tjänst är "SL:s skolkort", där vårdnadshavare kan ansöka om skolkort till barn på högstadiet som har långt till skolan. 

E-tjänster på Danderyd.se

Snabbare och lättare att ansöka och anmäla

Det finns många fördelar med e-tjänster: Du kan i lugn och ro, när och var du vill utföra den tjänst du är intresserad av. Och dina ärenden handläggs snabbare med en e-tjänst som säkerställer att alla uppgifter för ansökningar och anmälningar finns med. Att använda e-tjänster är både snabbare och enklare än att fylla i och skicka in blanketter. 

Vilka e-tjänster skulle du vilja ha?

Har du idéer om e-tjänster som du tycker borde finnas på Danderyd.se, någon favorit som du saknar och gärna skulle se här? Eller har du synpunkter på någon av de e-tjänster som redan finns? Gå i så fall in på "Lämna återkoppling eller förslag på e-tjänster", och dela med dig av dina tankar!