Försenad sophämtning till följd av tekniska problem

2019-04-24 09:27

På grund av tekniska problem ligger Suez efter med sophämtningen. Fastighetsägare på nedanstående gator är kvar från tisdagen och ska låta kärlen stå kvar där de brukar på tömningsdagen tills de blivit tömda. Berörda adresser:

Nora Strand, Blomsterstigen, Fågelvägen, Ekbacksvägen, Syrénvägen, Rosornas väg, Nora Gårdsvägen, Lindvägen, Källvägen, Slagrutevägen, Enstigen, Långbackavägen, Kvarnstigen, Sunnerbovägen, Hagvägen, Skogsdalsvägen, Båtsmansvägen och Klingstavägen.

Systemet för boende- och infartsparkering stänger för uppgradering 24 april

2019-04-23 10:06

Det går inte att ansöka eller förnya sitt tillstånd för boende- och infartsparkering under onsdagen den 24 april på grund av systemuppgradering. Du kan parkera fritt på våra för boende- och infartsparkeringar under onsdagen, 24 april. Systemet tas åter i drift torsdagen den 25 april och då kan ansökningar eller förnyelse av tillstånd utföras precis som vanligt.

Prenumerera med RSS

Kontaktinformation

Danderyds kommun

Om du har frågor eller synpunkter:

Kontakta oss

Box 66, 182 05 Djursholm

RSS är ett standardformat för att leverera nyhetsrubriker och sammanfattningar.

RSS håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad med de senaste nyheterna. Istället för att manuellt gå runt till olika webbsidor för att leta upp informationen, uppdaterar en RSS-tjänst dig automatiskt om nyinkomna nyheter. RSS står för Rich Site Summary, eller Really Simple Syndication. En vanlig översättning av RSS till svenska är helt enkelt nyhetsflöde.

Vad behövs för att läsa RSS?

Tillgång får du enklast genom att ladda ner och installera en RSS-läsare — ett program som kan hämta nyheter som RSS. Många av dem är gratis och finns på Internet. De fungerar på en vanlig PC eller Mac. Vissa webbläsare har dessutom funktionen att läsa RSS-flöden inbyggt. När programmet är installerat registrerar du adresserna till de RSS-kanaler du vill följa i programmet.