Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Lyckovägens gruppbostad

Lyckovägens gruppboende är ett LSS boende beläget i ett villaområde i Stocksund.

En villa med trädgård

Lyckovägens gruppbostad är ett gruppboende som ligger beläget i en stor villa med trädgård i Stocksund. Vi har fem lägenheter med personal dygnet runt som erbjuder stöd och hjälp på dina villkor.

Det finns gemensamma utrymmen och en stor fin trädgård där vi gärna grillar eller tar en eftermiddagsfika. Lägenheterna består av ett rum och kök samt badrum. Du har din egen lägenhet som du möblerar själv men du får stöd och hjälp med städning, tvätt, inköp och ärenden. De gemensamma utrymmena kan du använda när du vill. Du har tillgång till personal dygnet runt.

Självständigt boende

Lyckovägens gruppbostad med särskild service erbjuder ett självständigt boende för personer som får stöd enligt lagen om särskilt stöd och drivs av Danderyds kommun.

Våra måltider

På Lyckovägens gruppboende är måltiderna är en av dagens höjdpunkter.

Varje måltid ska vara näringsrik med bra råvaror som grund. Varje vecka planerar du tillsammans med oss en veckomatsedel efter som passar dina önskemål och planerar matinköp utifrån den. Du köper in och tillagar maten tillsammans med personalen.

Du bestämmer själv om var du vill äta din måltid, i den egna lägenheten eller tillsammans med andra boende i det gemensamma sällskapsrummet. Att äta tillsammans med andra skapar en trevlig gemenskap.

Aktiviteter

Vår målsättning är att du ska ha möjlighet till enskilda aktiviteter utifrån dina intressen och önskemål. Du kan naturligtvis också delta i gemensamma utflykter och besök utanför bostaden så som badhus, göra gymnastik, ta promenader och bussutflykter men du kan också välja att sitta och lyssna på musik.