Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för hemmavarande föräldrar med barn mellan 0-5 år. Verksamheten står för värme, trivsel, gemenskap, stöd, stimulans, erfarenhet och kunskap. Verksamheten är avgiftsfri och utformas efter besökarnas behov. Välkommen!

Våra öppettider under hösten

På grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer håller vi vår verksamhet utomhus. De senaste råden gör också att vi begränsar öppettiderna något.

Öppna förskolan har öppet tisdag, onsdag och torsdag klockan 9:30-11:30 i anslutning till de nyrenoverade lokalerna på Slånbärsvägen 1.

Från och med den 26/10 håller vi även till i "Scoutparken" i Stocksund och i "Spindelparken" i Enebyberg på måndagar klockan 10:30-11:30.

Ring och boka plats!

För att minska risken för smittspridning tar vi bara emot ett begränsat antal barn och vuxna de dagar verksamheten bedrivs inomhus. Innan du kommer behöver du därför ringa och boka plats för dig och ditt eller dina barn.

Telefon: 0730-78 34 82 eller 08-568 917 96

Välkommen!

Mer om öppna förskolan

Här arbetar utbildade förskollärare som kan ge råd och stöd i ditt föräldraskap och information om andra kommunala verksamheter. Här finns plats för samtal, lek och skapande.

Våra aktiviteter syftar till att stärka den viktiga anknytningen mellan förälder och barn och stimulerar barnets språkutveckling och nyfikenhet.

Vi ber er att tänka på och respektera smittorisken och hålla sjuka barn hemma från öppna förskolan enligt barnhälsovårdens föreskrifter:

  • vid feber bör barnet bör barnet vara feberfritt minst 1 dygn
  • vid magsjuka gäller minst 48 h från sista kräkning/diarré
  • titta alltid på barnets allmäntillstånd dvs hur barnet äter, sover och deltar i dom vardagliga aktiviteterna.

Vi erbjuder fotografering och hjärt-lungräddning (HLR) och ett par gånger om året anordnar vi gemensamma utflykter. Vi har även ibland uteaktiviteter med möjlighet till korvgrillning.

Kontaktinformation

Öppna förskolan

Adress: Slånbärsvägen 1

Telefon: 08-568 917 96

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.