Öppen förskola

Öppna förskolan är en mötesplats för hemmavarande föräldrar och barn mellan 0-5 år som står för värme, trivsel, tillgänglighet, gemenskap, stöd, stimulans, erfarenhet och kunskap. Verksamheten är avgiftsfri och utformas efter besökarnas behov. Välkomna till oss!

Öppna förskolan öppnar igen den 25 augusti

Tisdagen den 25 augusti öppnar vi igen, då i anslutning till de nyrenoverade lokalerna på Slånbärsvägen 1. För att minska risken för smittspridning håller vi verksamheten utomhus.

Tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 09:30-11:30.

Välkommen!

Mer om öppna förskolan

Här arbetar utbildade förskollärare som kan ge råd och stöd i ditt föräldraskap och information om andra kommunala verksamheter. Här finns plats för samtal, lek och skapande.

Våra aktiviteter syftar till att stärka den viktiga anknytningen mellan förälder och barn och stimulerar barnets språkutveckling och nyfikenhet.

Vi ber er att tänka på och respektera smittorisken och hålla sjuka barn hemma från öppna förskolan enligt barnhälsovårdens föreskrifter:

  • vid feber bör barnet bör barnet vara feberfritt minst 1 dygn
  • vid magsjuka gäller minst 48 h från sista kräkning/diarré
  • titta alltid på barnets allmäntillstånd dvs hur barnet äter, sover och deltar i dom vardagliga aktiviteterna.

Vi erbjuder fotografering och hjärt-lungräddning (HLR) och ett par gånger om året anordnar vi gemensamma utflykter. Vi har även ibland uteaktiviteter med möjlighet till korvgrillning.

Kontaktinformation

Öppna förskolan

Adress: Slånbärsvägen 1

Telefon: 08-568 917 96

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.