Registrator till Tekniska kontoret och Bildningsförvaltningen

Lockas du av bredden i det kommunala uppdraget? Vi söker en registrator till tekniska kontoret i Mörby centrum som också blir stöd till bildningsförvaltningen på Djursholms slott. Därför blir din arbetsplats både Mörby centrum och Djursholms slott.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder nu en roll som registrator på tekniska kontoret med stöd till bildningsförvaltningen. Tjänsten är en del av den satsning Danderyds kommun gör på en effektiv administration och service till medarbetare och medborgare. Som registrator på våra förvaltningar kommer du att få en nyckelroll i verksamheten.

I din roll som registrator arbetar du nära verksamheternas chefer, nämndsekreterare och arkivarie för att säkerställa ett snabbt, säkert och korrekt informationsflöde med utveckling i fokus. I ditt arbete har du löpande många kontakter med kollegor, externa organisationer och medborgare. Du arbetar främst på tekniska kontoret men stödjer även bildningsförvaltningen.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Löpande diarieföring och posthantering registrera och distribuera inkommande och utgående handlingar
• Utlämnande av allmän handling, inklusive arbete med sekretessprövning
• Kvalitetskontroll säkerställa fullständig dokumentation, aktualitet och sökbarhet
• Stödja verksamheten i dokumenthanteringsfrågor
• Utvecklingsarbete utveckla informationsstrukturer, metadata samt informera och utbilda dina kollegor
• Funktion som kontaktombud för dataskydd för tekniska kontoret
• Administrativt chefsstöd

Placering

Tjänsten är placerad vid tekniska kontoret i Mörby Centrum, 15 minuter från T-centralen men inkluderar ansvar och arbetsuppgifter inom bildningsförvaltningen vid natursköna Djursholms slott från 1600-talet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom arkiv, förvaltning eller juridik. Du har erfarenhet från arbete som registrator och kunskap om offentlighet och sekretess. Det är meriterande om du arbetat med och har kunskap om dataskyddsfrågor.

Vi söker en person som lockas av bredden och variationen i arbetet. På vår arbetsplats sker ständiga förändringar och förbättringar, vi vill framåt och vi vill utveckla. Därför är det viktigt att du tycker om förändrings- och utvecklingsarbete.

Du tar gärna och ofta initiativ och trivs i en roll med många kontaktytor. Det är därför av stor vikt att du är kommunikativ och att du visar omdöme i din kommunikation.

Du arbetar organiserat och strukturerat med god prioriteringsförmåga. Du är självständig och trygg i din arbetsroll och vill leverera kvalitativ service till de du möter.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Erfarenhet krävs.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2020-02-19

Till ansökan

Kontakt

Mia Öhrnell, administrativ chef, Tekniska kontoret
mia.ohrnell@danderyd.se
08-568 912 34

Henning Törner, administrativ chef, Bildningsförvaltningen
henning.torner@danderyd.se
08-568 913 94

Facklig företrädare nås via kommunens växel: 08-56891000

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.