Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Nu rekommenderas en andra påfyllnadsdos till alla personer 80 och äldre

Folkhälsomyndigheten rekommenderar nu en andra påfyllnadsdos vaccin mot covid-19 till personer som bor på vård- och omsorgsboenden, har hemtjänst eller hemsjukvård och till alla som är 80 år och äldre. Den andra påfyllnadsdosen bör tas tidigast fyra månader efter den första.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer
En kille får vaccin mot Covid-19.

Extra möjlighet för barn 12-15 år att vaccinera sig mot covid-19

Nu i helgen och även nästa helg håller flera mottagningar i länet helgöppet med extra många bokningsbara tider för barn 12-15 som vill vaccinera sig mot covid-19.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Fjärr- och distansundervisning på Fribergaskolan och Mörbyskolan under kommande vecka

På grund av en hög frånvaro bland personalen på Fribergaskolan och Mörbyskolan har utbildningsnämnden och bildningsförvaltningen i samråd med skolledningen, beslutat att undervisningen under den kommande veckan ska hållas på distans.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus

Vaccinationskrav vid nyanställning av personal inom vård och omsorg

Socialnämnden beslutade 24 januari att kräva fullgod vaccination mot covid-19 vid nyanställning av personal inom kommunal vård och omsorg, som arbetar nära kunder eller boende över 70 år eller som tillhör en riskgrupp.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer

Fjärr- och distansundervisning på Danderyds gymnasium under de kommande två veckorna

På grund av ett stort antal frånvarande elever – 400 av 1250 under torsdagen – och även en hög frånvaro bland personalen har skolledningen vid Danderyds gymnasium, tillsammans med bildningsförvaltningen och efter samråd med Smittskydd Stockholm, beslutat att övergå till fjärr- och distansundervisning under de kommande två veckorna.
Läs mer

Förskola & skola Coronavirus