Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Seniorcentrum

Här är du som senior och boende i Danderyds kommun välkommen alla vardagar.

Nyhet 2020-03-13:

För att minska risken för spridning av coronaviruset, kommer Danderyds kommun inte att erbjuda några evenemang eller seniorträffar under de närmaste sex veckorna. Biblioteken kommer dock att hålla öppet som vanligt, och det går fortfarande att till exempel låna böcker och läsa tidskrifter där.

Detta gäller från och med den 13 mars och sex veckor framåt.

Aktiviteter

Här finns möjlighet att träffas och umgås. Du kan få hjälp att börja väva, laga ett klädesplagg eller vara med på olika gruppaktiviteter som keramik eller sittande gymnastik. Du kan också läsa tidningar, använda våra datorer eller spela pingis. Dessutom har vi har alltid ett pussel på gång.

På Seniorcentrum ordnar vi utflykter, studiebesök, fester, klädförsäljning, loppmarknad, julbasar och pyssel i samband med högtider. När vädret är fint går vi och spelar boule vid en boulebana i närheten.

I vår fina trädgård sitter vi och äter, fikar och ibland grillar korv under sommarhalvåret. En dag i veckan erbjuder vi en lättare lunch. På torsdagar äter vi sopplunch samt kaffe med smörgås de övriga dagarna. Allt är till självkostnadspris.

Öppettider

Måndag-torsdag 9.00-16.00, fredag 9.00-14.00.

Sommarstängt vecka 27-31.

Lokal

Våra lokaler ligger lättillgängligt en trappa ned från Eneby torg. Det finns hiss, samt rullstolsramp och ingång från Cedervägen 2.

Välkomna! önskar Anna och Britt.

Kontakt

Tel: 08-568 919 28
E-post:

anna.malmskold@danderyd.se