Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Seniorcentrum

Här är du som senior och boende i Danderyds kommun välkommen alla vardagar.

Aktiviteter utomhus hela juni

Nyhet 2020-05-28

För att minska risken för spridning av coronaviruset håller Seniorcentrum stängt till och med den 31 augusti. Däremot kommer aktiviteter att erbjudas utomhus under hela juni, men bara för en mindre grupp bestående av max 10 personer.

Veckoprogram för juni

Vi samlas i vår trädgård varje dag klockan 10.00 - 13.00. Vi tänker på att hålla två meters avstånd till varandra och är max 10 personer per aktivitet.

Ta på kläder för utomhusvistelse. Vid dåligt väder ställs aktiviteterna in.

Måndag

Samling i trädgården klockan 10.00. Promenad ca en halvtimme. Fika i trädgården efter promenaden: Kaffe, smörgås och kaka för 30 kr

Tisdag

Samling i trädgården klockan 10.00 för sittande gymnastik. Fika i trädgården efter gymnastiken: kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Onsdag

Samling i trädgården klockan 10.00 för stickning eller prat. Fika: kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Torsdag

Samling i trädgården klockan 10.00. Promenad ca en halvtimme. Fika i trädgården efter promenaden: kaffe, smörgås och kaka för 30 kr. Bingo.

Fredag

Samling i trädgården klockan 10.00 för sittande gymnastik. Fika i trädgården efter gymnastiken: kaffe, smörgås och kaka för 30 kr

Välkomna! önskar Anna & Britt

Aktiviteter

Här finns möjlighet att träffas och umgås. Du kan få hjälp att börja väva, laga ett klädesplagg eller vara med på olika gruppaktiviteter som keramik eller sittande gymnastik. Du kan också läsa tidningar, använda våra datorer eller spela pingis. Dessutom har vi har alltid ett pussel på gång.

På Seniorcentrum ordnar vi utflykter, studiebesök, fester, klädförsäljning, loppmarknad, julbasar och pyssel i samband med högtider. När vädret är fint går vi och spelar boule vid en boulebana i närheten.

I vår fina trädgård sitter vi och äter, fikar och ibland grillar korv under sommarhalvåret. En dag i veckan erbjuder vi en lättare lunch. På torsdagar äter vi sopplunch samt kaffe med smörgås de övriga dagarna. Allt är till självkostnadspris.

Öppettider

Verksamheten håller stängt till och med den 31 augusti.

Lokal

Våra lokaler ligger lättillgängligt en trappa ned från Eneby torg. Det finns hiss, samt rullstolsramp och ingång från Cedervägen 2.

Välkomna! önskar Anna och Britt.

Kontakt

Tel: 08-568 919 28
E-post:

anna.malmskold@danderyd.se