Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Seniorcentrum

Till seniorcentrum är du som är senior och bor i Danderyds kommun välkommen alla vardagar. Den ordinarie verksamheten håller stängt till och med den 31 oktober, men vi erbjuder aktiviteter utomhus!

Program för september

Vi samlas i vår trädgård varje dag klockan 10.00 - 13.00. Vi är max 10 personer och vi tänker på att hålla två meters avstånd till varandra. Ta på kläder för utomhusvistelse, vid regn ställs aktiviteterna in.

Måndag

Samling i trädgården klockan 10.00.

Promenad ca en halvtimme. Därefter fika i trädgården. Kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Tisdag

Samling i trädgården klockan 10.00 för sittande gymnastik. Därefter fika i trädgården. Kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Onsdag

Samling i trädgården klockan 10.00 för stickning eller umgänge. Fika: kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Torsdag

Samling i trädgården klockan 10.00.

Promenad ca en halvtimme därefter fika i trädgården. Kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Bingo eller boule om intresse finns. Vissa torsdagar underhållning på Eneby torg klockan 13.00

Fredag

Samling i trädgården klockan 10.00 för sittande gymnastik. Därefter fika i trädgården. Kaffe, smörgås och kaka för 30 kr.

Välkomna! hälsar Anna och Britt

Vad vi brukar göra på Seniorcentrum

Här finns möjlighet att träffas och umgås. Du kan få hjälp att börja väva, laga ett klädesplagg eller vara med på olika gruppaktiviteter som keramik eller sittande gymnastik. Du kan också läsa tidningar, använda våra datorer eller spela pingis. Dessutom har vi har alltid ett pussel på gång.

På Seniorcentrum ordnar vi utflykter, studiebesök, fester, klädförsäljning, loppmarknad, julbasar och pyssel i samband med högtider. När vädret är fint går vi och spelar boule vid en boulebana i närheten.

I vår fina trädgård sitter vi och äter, fikar och ibland grillar korv under sommarhalvåret. En dag i veckan erbjuder vi en lättare lunch. På torsdagar äter vi sopplunch samt kaffe med smörgås de övriga dagarna. Allt är till självkostnadspris.

Lokal

Våra lokaler ligger lättillgängligt en trappa ned från Eneby torg. Det finns hiss, samt rullstolsramp och ingång från Cedervägen 2.

Kontakt

Tel: 08-568 919 28
E-post:

anna.malmskold@danderyd.se