Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Påsklov med Ungt fokus

Under påsklovet händer det en hel del roliga saker för ungdomar 12-18 år i kommunen.

Fribergagården

På påsklovet erbjuder Fribergagården flera olika aktiviteter för kommunens ungdomar i åldern 13-18 år.

Musikstudio

Är du nyfiken på att lära dig mer om vår studioverksamhet? Här hos oss behövs inga förkunskaper då du får guidning av vår producent Petter som har bred kunskap inom fler genrers.

Gym & träning

Just nu planeras det flera riktigt roliga pass för tjejer i högstadiet i våra träningslokaler. Har du ett gäng kompisar som du tycker att det är dags att få fart på inför sommaren, hör då av er till oss. Ni kommer att få experttips av vår egen PT. Ta chansen att chockstarta kroppen inför våren med oss!

Bakning

Nyfiken på bakning, vill du vara med och lära dig bakningens gyllene regler. Nu skall vi nämligen fylla upp caféet inför skolans slutspurt! Häng med du också och lär dig baka världens godaste chokladbollar och mycket annat.

Ut i det fria

Du kanske rent av är en naturmänniska? Då är det tur att du bor i Danderyd! Följ med och upptäck Danderyds fina och storslagna natur på våra jogginturer. Vi kommer anpassa distans och tempo efter dina förutsättningar.

 

Endast förbokade besök och högst 10 besökare samtidigt, du ska bo i Danderyd för att få besöka oss.

Mer info hittar ni på Instagram @fribergagarden

Kontaktuppgifter hittar ni här

 

Ungdomscentrum

 På påsklovet erbjuder ungdomscentrum flera olika aktiviteter för kommunens barn och ungdomar som går i åk 5 & 6.

Påskäggsjakten

Var med på vår stora påskäggsjakt! Vi ger er klurisar och ledtrådar och ni får leta efter ägg fyllda med smarriga hemligheter gömda i Ungdomscentrums lokaler och området runtomkring!


Fisketur

Du får lära dig att göra egna fiskedrag, sedan beger vi oss ut på en liten fisketur (vid en brygga) tillsammans. Picknick och flytväst ingår såklart! Max 4 deltagare på denna aktivitet och målsmans underskrift krävs! 

Gips-workshop

Lär dig göra coola alster i gips! Vi experimenterar tillsammans och gör allt från gipsmasker till påskägg i vår fina ateljé!

Karaoke och partyvibes

Sista dagen på påsklovsveckan drar vi fram karaoke på storbildsskärm, snacks och bra musik! Ni behöver bara ta med er ett gott humör och era bästa låtar så löser vi resten! Start kl. 14.00.

 

Anmäl dig för att delta i aktiviteterna, antingen via Instagram eller till 073-078 33 83

Mer info hittar ni på Instagram @ungdomscentrum

Kontaktuppgifter hittar ni här

 

Ungdomskoordinatorer

På påsklovet erbjuder ungdomskoordinatorerna flera olika aktiviteter för kommunens ungdomar i åldern 12-18 år.

Du kan bland annat spela padel på Good to great i Danderyd eller anmäla dig till att delta i en hundkurs där du tillsammans med din hund får lära dig hur klickerträning fungerar. Vi kommer även ha en påskäggsjakt där flera ägg kommer att gömmas runt om i kommunen, fyllda med annat än bara godis!

Boka en ungdomskoordinator

Om du som ungdom känner att du vill träffa en vuxen för att prata så kan du boka en ungdomskoordinator. Vad vi hittar på bestämmer du själv, kanske ta en fika, en promenad eller annat.

Uppsökande arbete

För att skapa en trygg miljö utomhus kommer vi även att finnas runtom i kommunen för att möta våra ungdomar där de befinner sig.

På våra sociala medier kommer det även dyka upp ett och annat roligt!

Mer info hittar ni på Instagram @ungdomskoordinatorer

Kontaktuppgifter hittar ni här