Kulturdagar i coronatider

Den 16-18 oktober bjuder vi in till Kulturdagar i coronatider. Då blir det evenemang för alla åldrar och smaker på flera platser runt om i kommunen. Samtliga evenemang har fri entré - även om vissa kräver att du bokar din biljett!

Samtliga evenemang är anpassade till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det är därför ett begränsat antal platser till varje evenemang.

Här presenteras programmet för evenemanget Kulturdagar i coronatider!

Fredag 16 oktober

Bibblan, Filuren och Musse - kl 9:30 och 10:20

Endast för inbjudna förskoleklasser, på Djursholms bibliotek. Var med när Filuren för första gången besöker biblioteket. En saga med dramatik och musik. Danderyds kulturskola och biblioteket samverkar.

Stråkkonsert på Djursholms bibliotek - kl 16

Stråkelever från Danderyds kulturskola spelar på Djursholms bibliotek. Adress: Vendevägen 7.

Tjej som spelar fiol utomhus.

Stand up comedy workshop - kl 16-20:30

Lär dig vara rolig! Workshopen för ungdomar 13-18 år, som leds av Ami Hallberg Pauli. På Fribergagården. Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig till Ungt fokus kulturproducent Olov Häggmark. Adress: Mörbyhöjden 24.

olov.haggmark@danderyd.se

Ami Hallberg Pauli kör stand up.(Foto: Ulla Andesong)

Danderyd big band på Eneby torg - kl 16:30

Danderyd big band från Danderyds kulturskola spelar på Eneby torg.

Lördag 17 oktober

Konsert på Djursholms bibliotek - kl 14

Hansine och Herman Pellbäck spelar klassisk musik, på piano respektive violin, på Djursholms bibliotek. Adress: Vendevägen 7.


Herman Pellbäck

Bibblan, Filuren och Musse - kl 13 och 14

Var med när Filuren för första gången besöker biblioteket. En saga med dramatik och musik. Danderyds kulturskola och biblioteket samverkar. På Träffpunkt Enebyberg. För barn 4-6 år. Adress: Eneby Torg 15.

Här bokar du din biljett

En dans på rosor - kl 15

För de boende på äldreboendet Villa Odinslund på Djursholms torg. Danskollektivet Kalabalindy framträder och bjuder på 30 minuter svängig pardans, stepp, jazz, sång, komik och halsbrytande aktobatik.

Söndag 18 oktober

Johan Stengård big band - kl 13 och 15

Livejazz på Danderydsgården med Johan Stengård big band. Medverkar gör även Olle Eilestam på sång och en gästande ung talang - sångerskan Caroline Ferde. Två konserter á 1 timme. Adress: Noragårdsvägen 27.

Här bokar du din biljett

Uppdaterad: 2020-10-26

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.