Åsa Heribertson ny kommundirektör i Danderyd

2013-06-27 13:59

Åsa Heribertson blir ny kommundirektör efter Johan Haesert som går i pension den 30 augusti.

Åsa Heribertson

Åsa Heribertson blir ny kommundirektör i Danderyd från och med oktober 2013. Hon kommer närmast från Lidingö stad där hon varit biträdande stadsdirektör sedan 2002.

Åsa efterträder Johan Haesert som går i pension efter att ha varit Danderyds kommundirektör sedan november 2006.

– Danderyd är en väl fungerande kommun med gott rykte. Jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter från Lidingö stad för att stärka Danderyds verksamheter, ledarskap och organisation. Det ska bli spännande att få bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling som gynnar Danderydsborna säger Åsa Heribertson.

– Åsa Heribertson har en gedigen erfarenhet av kommunal förvaltning och hon är ytterst väl lämpad för uppdraget som kommundirektör i Danderyd. Vi hälsar Åsa varmt välkommen till oss och ser fram emot att ta oss an framtida utmaningar tillsammans med henne, säger Olle Reichenberg (M), kommunstyrelsens ordförande.

För ytterligare information

Olle Reichenberg, kommunstyrelsens ordförande (M), 08-568 910 10.

Åsa Heribertson, blivande kommundirektör Danderyds kommun, 0730-79 30 55.

Pressmeddelandet i pdf-format

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Åsa Heribertson ny kommundirektör i Danderyd

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.