Fototävling - naturen i Danderyd!

2017-10-27 13:16

Collage på bilder fotograferade i Danderyd

Ta fram din mobil eller kamera och fotografera ditt Danderyd. Skicka sedan in din bild. Vinsten: vinnarna får sitt foto eller foton tryckta, monterade och uppsatta i en av våra gångtunnlar.

Naturen i Danderyd

Vinter, vår, sommar eller höst. Du har säkert din favouritsäsong och plats i Danderyd. Naturen i Danderyd har verkligen någonting för alla!

Nu vill vi få hjälp av dig som har bilder fotade i Danderyd. En av gångtunnlarna vid Danderyds gymnasium kommer 2018 få ny belysning och i samband med renoveringen kommer de bilder som väljs ut av vår jury produceras i storformat och monteras i tunneln.

Delta med dina fotografier

Leta upp max fem fotografier och skicka namn och telefonnummer samt vilken plats fotona är tagna till:

Fotot kan vara på din favoritplats i Danderyd en härlig sommardag, en bild från en höstpromenad i skogen, ett vårdopp i vattnet, en stämningsfull vinterbild eller ett foto på de första vårblommorna. Bara din fantasi sätter gränsen! För att vi ska kunna trycka upp fotografiet/ierna behöver de vara i så bra upplösning som möjligt.

Stort lycka till!

Information om regler

När du skickar in bilden vill vi vara tydliga med hur bilden kan komma att användas: i gångtunneln upptryckt i storformat, som en broschyr om projektet, som en artikel i Danderydsaktuellt samt på danderyd.se, som en fotoutställning i ett av våra bibliotek samt på vår Instagram. Är det en person med i bilden måste vi få ett skriftligt tillstånd från den personen alternativt målsman. Alla fotografer kommer namnges, meddela oss om du vill vara anonym. Du får ej bryta mot upphovsrätten. Sista dag att delta är den 1 december 2017. Läs alla regler på:

danderyd.se/fototavling

Stäng

Kontakta informationsansvarig

Rubrik: Fototävling - naturen i Danderyd!

Fält markerade med (*) är obligatoriska och måste fyllas i.