Nyheter

Filtrera på kategori

Flicka i förskoleåldern leker med ett dockhus utomhus.

Ny familjerätt för Danderyd, Lidingö, Täby och Vaxholm startar

Den 2 maj startar en ny gemensam familjerätt i Danderyd. Det är ett samarbete mellan Täbys, Lidingös, Vaxholms och Danderyds kommuner. Danderyd är värdkommun för den gemensamma familjerätten som är baserad i Mörby centrum.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd

Många säckar trädgårdsavfall

Kommunens entreprenör för avfallshämtning (Verdis) har den senaste tiden noterat många svarta sopsäckar bredvid kärl för trädgårdsavfall ute i kommunen. Hämtning sker efter beställning samt endast i papperssäckar.
Läs mer

Avfall & återvinning

Byggstart för vård- och omsorgsboendet i Djursholm

Kommunens strävan är att invånare ska kunna bo kvar i hemkommunen även på äldre dagar, men det har saknats tillräckligt med omsorgsplatser inom Danderyds gränser. Därför byggs nu kommunens första korttidsboende och ytterligare ett vård- och omsorgsboende i Djursholm.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Bygga, bo & miljö Seniorer

Spola inte ner skräp i toaletten

Varje vecka fastnar massor av skräp i rensgallren i Käppalaverket där avloppsvattnet från vår kommun renas. Den mängden vill vi minska. Och du kan hjälpa till.
Läs mer

Föreningarna som fixar festligt valborgsfirande

Snart är det valborg och ett festligt firande erbjuds på flera olika platser i kommunen. Arrangerar gör precis som vanligt några av Danderyds föreningar.
Läs mer

Kultur Idrott & fritid