Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Stocksundsgården

Stocksundsgården är ett boende för äldre personer med behov av trygghet och omvårdnad. Vår målsättning att ge dig god omvårdnad och en meningsfull tillvaro.

Grönskande trädgård

Stocksundsgårdens vård- och omsorgsboendeligger i Stocksund och har en fantastisk trädgård med promenadstråk. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där vi ser dig som individ och tar hänsyn till dina fysiska, psykiska, sociala och andliga behov.  

Ett rehabiliterande förhållningssätt innebär att vi tar vara på dina förmågor och arbetar tillsammans med dig så du alltid har möjlighet att vara aktiv och delaktig.

30 lägenheter

Stocksundsgårdens vård- och omsorgsboende består av 30 lägenheter fördelade på fyra avdelningar som ligger på två plan.

Varje boende har en egen lägenhet bestående av ett rum med trinettkök samt ett duschrum med toalett. Storleken varierar mellan 30-34 kvm. Din lägenhet möblerar du själv med de möbler du önskar men vi tillhandahåller en säng.

Vi lagar maten från grunden

I vårt tillagningskök lagar vi maten från grunden av minst 50% KRAV-märkta livsmedel. Dessutom bakar vi nästan allt kaffebröd själva.

Bild med logotype för kravcertifiering, två stjärnor.

Vinterträdgård och infravärme

Varje plan har också en liten vinterträdgård som kan användas under vår, sommar och höst. Vill du sitta där på vintern finns tillgång till infravärme.

Eftermiddagskaffe och musikunderhållning

Tre av fyra avdelningar har avdelningskök där du kan äta frukost. På plan två finns en stor sal som gemensamhetsutrymme samt ytterligare en trivsam hörna där vi ofta dricker eftermiddagskaffe. Salen används dagligen till olika aktiviteter och du kan också se på tv tillsammans med andra. Här erbjuds också musikunderhållning varannan vecka.