Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Baldersskolan

Baldersskolan har 200 elever från förskoleklass till årskurs 3. Vårt mål är att alla på Baldersskolan ska känna samhörighet, bli sedda och vara delaktiga i skolan.

Dreambroker thumbnail

Digitalt öppethus

Välkomna till Baldersskolans digitala öppnahus. Här får Ni en inblick i våra lokaler, träffa personal och elever. Den lilla skolan med den stora gemenskapen!

Dreambroker thumbnail

Emil Wallberg om sin roll

- Jag får så otroligt mycket tillbaka av att jobba med barn och människor. Den ena dagen är aldrig den andra lik och att få följa mina elevers utveckling är svårslaget! Med mina kollegor kan jag både skratta och utvecklas som lärare men också som ledare!

Läs mer om vårt arbetssätt
Dreambroker thumbnail

Anna Karin om sin roll

- Att undervisa och få till de där magiska ögonblicken i klassrummet, i skogen eller där vi är, det ger min arbetsdag en mening! - Jag gillar litenheten med Danderyds kommun! Det är nära till skog, grönska och vatten!

Läs mer om vårt arbetssätt
Dreambroker thumbnail

Ysenia Jonsson om sin roll

- Ingen dag är den andra lik! Att få se eleverna utvecklas och följa dem varje dag, gör att mitt jobb känns väldigt meningsfullt! - Jag tycker att jag har utvecklats väldigt mycket sen jag började i Danderyds kommun för 6 år sedan. Mina chefer har sett förmågor som jag kanske inte själv har sett och lyft fram dem. Jag har kunnat växa i min roll för att jag känner mig trygg med mina chefer och jag blir lyssnad på.

Läs mer om vårt arbetssätt
Baldersskolan i Danderyd har 200 elever från förskoleklass till årskurs 3.