Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Dags för Mattemuttern på Mörbyskolan!

Matematiska formler på svart tavla.

Går du i årskurs 6 och är speciellt intresserad av matematik? Då kan Mattemuttern vara något för dig.

På Mörbyskolan har vi i snart 12 år haft spetsutbildning i matematik och har massor av duktiga lärare som gör undervisningen spännande och utmanande. Om du vill kan du få ta del av detta redan nu. Vi vill erbjuda dig i årskurs 6, och som har intresse för matematik, en plats som skapar nyfikenhet och lust för vidare studier i matematik på Mörbyskolan.

Syftet är att låta särskilt intresserade elever utvecklas i en stimulerande miljö, träffa likasinnade och tidigt möta matematik på en utmanande nivå. Sedan kan du i högstadiet få möjlighet att läsa matematik på gymnasienivå här hos oss.

Hösten 2023 kommer Mattemuttern gå på tisdagar kl. 15:15-16:15. Startdatum meddelas inom kort. Vid träffarna kommer vi att behandla olika områden i matematik. Du kommer även att få utveckla förmågan att använda digitala verktyg. Vi tillhandahåller Ipads under tiden du är här.

Vi bjuder på fika/frukt/dricka i vår cafeteria när du kommer innan vi sätter igång.

Du som elev anmäler intresse att delta i säsongens upplaga genom att fylla din intresseanmälan. Anmälan behöver vi ha senast fredag 15 september, men vänta inte med att anmäla dig. Du kommer att få ett mejl med bekräftelse på att du är antagen ca en vecka innan vi startar.

Tidigare år med mattemuttern har varit väldigt lärorika och roliga. Vi ser fram emot din anmälan!

Välkommen till Mörbyskolan och Mattemuttern!

Matematiklärarna på Mörbyskolan

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.