Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Välkommen till Mörbyskolan!

Mörbyskolan är en 7-9-skola med drygt 500 elever. Skolan är belägen nära Danderyds sjukhus med goda kommunikationer, men har samtidigt nära till både grönområden och vatten. På Mörbyskolan arbetar vi efter mottot “Kunskap och hjärta”.

Anmälan till spetsmatteprov öppen!

Gillar du matte? Når du höga resultat i matte? Gillar du ett högt studietempo? Går du i årskurs sex och ska välja skola? Då är Mörbyskolans spetsutbildning i matematik något för dig! Läs mer om spetsmatte och anmäl dig till antagningsprovet genom att klicka på länken nedan.

Spetsmatte

Mörbyskolan - högsta meritvärde!

I våras nådde Danderyds kommuns årskurs 9-elever bästa betygsresultat i landet, bland de kommunala skolorna. I kommunen ligger Mörbyskolan i topp. Det visar Skolverkets statistik över slutbetyg för läsåret 2022/23. - Det är resultatet av att vi har fantastiska lärare och elever. Att de varje dag kämpar för att nå så höga resultat. Det är inget som kommer av sig själv, säger rektor Isabel Rodriguez om resultatet.

Högsta meritvärde

Årskurs 9 dansar för livet!

För Mörbyskolan är elevers psykiska hälsa mycket viktig! Därför var det självklart att vi ville delta i ”Dansa för livet 2023”. Se våra fantastiska elever i årskurs 9 dansa för livet!

Välkommen till Mörbyskolan!

Nyfiken på hur vi har det på Mörbyskolan? Titta på filmen till vänster så får du en föraning. Välkommen in!