Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Danarö daglig verksamhet

Tvätt av tjänstecyklar
Garage för kommunbilar vid Danderydsvallen
Göra snyggt på Danderyds bibliotek i Mörby centrum
Tvätt och rekond av bilar
Packa upp hygienmaterial på Storkalmars vård- och omsorgsboende
Göra snyggt vid Danderydsvallen
Rapportera fel och brister i utomhusmiljön

Danarö är en etablerad daglig verksamhet för dig med LSS-insatser. Våra nyrenoverade och modernt inredda lokaler ligger vid Nora torg, i Danderyd. Hit tar du dig enkelt med lokaltrafiken.

Riktiga arbetsuppgifter utifrån dina förutsättningar

Danarö är en unik daglig verksamhet som fyller glappet mellan den faktiska arbetsmarknaden och traditionell daglig verksamhet. På Danarö arbetar du i ett serviceteam med riktiga arbetsuppgifter som vi utför på uppdrag av våra olika samarbetspartners. Bland våra samarbetspartners kan nämnas Danderydsvallens idrottsplats, Danderyds kulturskola, biblioteket i Mörby centrum, Storkalmars vård- och omsorgsboende samt Djursholms slott. Som del av vårt serviceteam får du möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter på plats ute i de olika verksamheterna.

Att vi utför arbetsuppgifter åt flera olika verksamheter gör också att du som en del av Danarö serviceteam får stor variation i dina arbetsuppgifter som inkluderar allt från att sköta utemiljöer till att tvätta och rekonda bilar till att fördela ut förbrukningsmaterial på vård- och omsorgsboenden i kommunen.

Självklart är alla aktiviteter individanpassade efter just dina behov och förutsättningar vilket ger goda förutsättningar för att utvecklas både yrkesmässigt och på ett personligt plan. Verksamheten passar både dig som är högfungerande och dig som behöver lite mer stöd i arbetet. Arbeta i grupp, själv eller kombinera. Du väljer!

Praktik

Vi erbjuder även praktikplatser hos flera av våra samarbetspartners. Praktiken utgår från dina önskemål och intressen och innebär att du arbetar självständigt hos någon, eller flera av våra samarbetspartners. Din praktik sker med stöd från en praktikcoach.

Gemenskap

Vi tycker att det roligaste som finns är att träffa människor som vill jobba tillsammans med oss. Bli en del av vårt serviceteam och upplev gemenskap och arbetsglädje! Alla är välkomna!

Medarbetargruppen

Vi som arbetar här är verksamhetschef, stödpedagog, stödassistenter och praktikcoacher som hjälper till att handleda dig i dina arbetsuppgifter.

Sök till Danarö

Ring oss på 08-568 919 00 för att boka ett studiebesök eller kontakta din LSS-handläggare på kommunen: 08-568 910 00.

Kontakta kommunen

Drönarbilder - Danderyds kommun

Hitta hit

Ta buss 602 från Mörby centrum till Nora torg. Resan tar 5 minuter. Gå till Nora torg 4c.

Fakta om Danarö daglig verksamhet

Arbetsplatser: 10

Målgrupp: LSS personkrets 1 och 2

Öppettider: varje måndag - fredag

Följ oss på Instagram

instagram.com/danarodv

Kontakt
Gustaf Olsson
Verksamhetschef
Karta

Belönas med stipendium

Danarö mottog stipendium från Maya och Bertil Falck stiftelse 2023.
"Danarö daglig verksamhet belönas för sitt arbete med att erbjuda meningsfulla aktiviteter till personer med funktionsnedsättning."

Reportage om Danarö

Läs om Danarö daglig verksamhet i kommunens tidning DanderydsAktuellt från september 2023

”Det här känns mer som ett riktigt jobb”

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.