Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Villa Stinsen gruppbostad

Villa Stinsen gruppbostad

Villa Stinsen är en gruppbostad (LSS) belägen i ett villaområde i Djursholm.

En villa med trädgård

Villa Stinsen är en gruppbostad som ligger beläget i en stor villa med trädgård i Djursholm. Vi har sex lägenheter med personal dygnet runt som erbjuder stöd och hjälp på dina villkor.

Det finns gemensamma utrymmen och en stor fin trädgård där vi gärna grillar eller tar en eftermiddagsfika. Lägenheterna består av ett rum med kök samt stort badrum. Du har din egen lägenhet och du får stöd efter dina behov. De gemensamma utrymmena kan du använda när du vill. Du har tillgång till personal dygnet runt.

Självständigt boende

Villa Stinsen erbjuder särskild service och ett självständigt boende för personer som får stöd enligt LSS. Boendet drivs i egen regi av Danderyds kommun.

Våra måltider

På Villa Stinsen är måltiderna är en av dagens höjdpunkter.

Varje måltid ska vara näringsrik med bra råvaror som grund. Varje vecka planerar du tillsammans med oss en veckomatsedel efter som passar dina önskemål och planerar matinköp utifrån den. Du köper in och tillagar maten tillsammans med personalen.

Du bestämmer själv var du vill äta din måltid, i den egna lägenheten eller tillsammans med andra boende i det gemensamma sällskapsrummet. Att äta tillsammans med andra skapar en trevlig gemenskap.

Aktiviteter

Vår målsättning är att du ska ha möjlighet till enskilda aktiviteter utifrån dina intressen och önskemål. Du kan också delta i gemensamma utflykter och besök utanför bostaden, såsom att besöka en simhall, gå på gymnastik, ta promenader och bussutflykter.

Kontakt
Josephine Fanqvist
Verksamhetschef
Karta