Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Gärdes backe servicebostad

Gärdes backe servicebostad

Gärdes backe servicebostad är ett boende för personer som har insats enligt LSS, personkrets 1. Verksamheten ligger i Inverness i Danderyd.

Egen bostad med gemensamma mötesplatser

Här bor du i en egen bostad, men har samtidigt tillgång till stöd i din vardag, alla dagar dygnet runt. Vissa får stöd någon timme i veckan, andra flera gånger varje dag.

Vi har gemensamma utrymmen, där du har möjlighet att träffas och umgås med dina grannar.

Tillsammans med stödassistenterna utformar du din genomförandeplan, där är det du som bestämmer hur just du vill ha det. Alla som bor hos oss måste vara beredda på att ta emot vårt stöd när boendestödjarna ser att det behövs.

Boendestödjare och jourpersonal

På dagar och kvällar finns våra stödassistenter alltid tillgängliga. På nätter mellan klockan 22 och 06 har vi jour, det betyder att du då kan ringa till oss om det skulle vara någonting akut.

Självständig vardag

Målet är att motivera dig och ge dig stöd där du behöver för att klara din vardag så bra som möjligt och ha ett fungerande socialt liv, för att i framtiden kanske kunna klara av ett eget boende.

Vi låter dig själv bestämma över hur du vill leva ditt liv och ger dig verktyg och hjälpmedel som gör det möjligt för dig att leva mer självständigt.

Aktiviteter

Vi erbjuder både individuella och gemensamma aktiviteter. Tillsammans med de andra boende ordnar vi till exempel middagar på lördagar och filmkvällar på söndagar.

Kontakt

Telefon: 08-568 918 10

Besöksadress:

Gärdes Backe servicebostad
Gärdes Backe 3E
182 30 Danderyd

Kontakt
Gunilla Gustafsson
Verksamhetschef
Karta