Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Integration sker när människor möts

Kommunens flyktinggrupp stödjer nyanlända att etableras i det svenska samhället. Det är ett uppdrag som inspirerar Camilla Jansson, som är integrationsutvecklare med inriktning mot civilsamhället, på Danderyds kommuns socialförvaltning.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Integration

Ny enkät: Danderydsbor med funktionsnedsättning nöjda med boende och service

Nu är resultaten klara för 2020 års nationella brukarundersökning av personer som får boende och/eller boendestöd på grund av funktionsnedsättningar. Överlag är det förbättringar inom de allra flesta områden jämfört med resultaten 2019.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd

Hur går vaccinationerna i Danderyd?

I en informationsfilm berättar Marie Blad, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Danderyds kommun samt vaccinsamordnare, och Camilla Lannefors, verksamhetschef för Danderyds vårdcentral om hur vaccinationerna mot covid-19 fortgår i Danderyds kommun. Filmen spelades in 12 mars och informationen var korrekt vid tiden för inspelningen.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus

Säkra besök på vård- och omsorgsboenden

Från och med onsdag 24 februari är det återigen möjligt att besöka Danderyds vård- och omsorgsboenden. Smittskydd Stockholm har tagit fram ett antal riktlinjer för säkra besök:
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus

Vaccinationer mot covid-19 i Danderyd

Hur har vaccinationerna mot covid-19 gått i Danderyds kommun? Och vilket ansvar har kommunen och regionen för att vaccinera olika grupper?
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus