Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Premiär för utomhuskonsert för äldre

I onsdags var det premiär för Danderyds kulturskolas orkesterkonsert för äldre! Först ut var en spelning vid Svalnäs äldreboende, därefter gick turen till Odinslunds äldreboende vid Djursholms torg.

Omsorg & socialt stöd Uppleva & göra Coronavirus

Danderyds äldreboenden har skyddsmaterial mot nya coronaviruset

Vi inom Danderyds kommun får frågor från våra invånare om hur vi motverkar smittspridning med hjälp av skyddsmaterial och hygienrutiner på våra äldreboenden och inom hemtjänsten. Jonas Sundling, stabschef på Socialkontoret och kommunens samordnare av skyddsmaterial berättar här om kommunens insatser mot corona pandemin och att de stäms av löpande med myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Omsorg & socialt stöd Coronavirus

Lever du med våld i nära relation?

Den rådande Corona-pandemin, den intensiva medierapporteringen och stora förändringar i vardagen väcker tankar och känslor hos oss alla. Våld i nära relationer befaras öka när familjer isoleras tillsammans för att minska smittspridningen av Corona, en pressad situation kan bli än mer ansträngd.

Omsorg & socialt stöd Coronavirus

Danderyd söker vikarier

Coronaviruset gör att kommunen kan ha behov av fler vikarier. Vi söker därför personer som kan jobba med kort varsel.

Förskola & skola Omsorg & socialt stöd Coronavirus

Seniordirekt utökar sina telefontider – ett samtal kan göra stor skillnad och minska oron

Seniordirekt är en tjänst med ett direktnummer till äldreomsorgen inom Danderyds kommun. Här kan man ställa alla sina frågor om äldreomsorg och få guidning och vägledning.

Omsorg & socialt stöd Coronavirus