Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

God kvalitet på alla särskilda boenden för äldre och personer med LSS-insatser

Enligt den senaste granskningen uppfyller samtliga vård- och omsorgsboenden och LSS-bostäder i Danderyd kraven på god kvalitet och hygien enligt Hälso- och sjukvårdslagen.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd
Äldre kvinna i livsmedelsbutik

Hemtjänsten i Danderyds kommun får bäst resultat i Stockholms län

I veckan presenterades Hemtjänstindex, som är en ny rankinglista över hur Sveriges kommuner lyckas med kvalitetsarbetet i hemtjänsten. Här placerade sig Danderyds kommun bäst av Stockholms läns kommuner.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Seniorer

Ny chans att se föreläsningen "Vad alla föräldrar bör veta"

I slutet av september bjöd vi in till föreläsningen Vad alla föräldrar bör veta med psykologerna Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni. Tyvärr ställde tekniskt strul till det den gången, men nu är det möjligt för alla som vill att se föreläsningen i sin helhet digitalt, när som helst.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd

Seniorträffar i Danderyd mottar stipendier

Idala seniorträff, Träffpunkten Enebyberg och Röda korset Djursholms seniorträff mottog stipendier från Maya och Bertil Falcks stiftelse under Danderyds Seniordag.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Seniorer

Våld i nära relation uppmärksammas extra i november

Danderyd, Lidingö, Norrtälje, Vallentuna, Vaxholm och Österåker går ihop igen för att uppmärksamma det stöd som finns för de som drabbas av våld i nära relation. I den gemensamma kampanjen ”Våld är aldrig OK” vänder de sig både till den som utsätts och den som utsätter någon för relationsvåld. Kampanjen startar 14 november.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd