Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Förslag från socialnämnden att Kevinge omvandlas till trygghetsboende

Socialnämnden har fattat beslut om att föreslå till kommunstyrelsen att Kevinge seniorboende omvandlas till trygghetsboende. Förslaget innebär att en aktivitetssamordnare anställs och att Kevingehuset utvecklas till ett aktivitetscentrum för seniorer i huset och närområdet.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Seniorer

Seniorträffar öppnar för verksamhet utomhus

Socialnämnden har beslutat att seniorträffarna Idala seniorträff och Mörbygårdens vänner kan öppna för aktiviteter utomhus från och med 15 juni.
Läs mer

Coronavirus Seniorer

Socialkontorets öppna verksamheter såsom seniorträffar håller fortsatt stängt

Folkhälsomyndigheten har föreslagit att vissa lättnader i smittskyddsåtgärder kan ske successivt beroende på läget och påbörjas den 1 juni. Detta omfattar exempelvis höjda maxantal för hur många personer som kan ses i allmänna sammankomster, inomhus och utomhus. Men då Smittskydd Stockholm har förlängt restriktionerna i Stockholms län tom 13 juni innebär det att socialkontorets verksamheter såsom seniorträffar kommer fortsatt hålla stängt.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer

Telefonbokning av vaccination mot covid-19 utökas med fler språk

Telefonbokningstjänsten för Region Stockholms vaccinationsmottagningar byter nu till separata telefonnummer för olika språk. Tjänsten är ett komplement till den digitala bokningen via appen Alltid öppet. Hit kan man ringa om man inte har möjlighet att boka digitalt, till exempel för att man saknar BankID eller har behov av att boka på andra språk.
Läs mer

Omsorg & socialt stöd Coronavirus Seniorer

Utökad telefonbokning för vaccinering

Från den 29 april utökar nu Region Stockholm telefonbokning för vaccinering med nya nummer på flera språk.
Läs mer

Coronavirus Seniorer Integration