Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Att arbeta tillsammans med oss

”Danderyds kommun ska vara en attraktiv och inkluderande arbetsplats med ett öppet arbetsklimat där vi värnar om medarbetares rättigheter och skyldigheter. - Vi skapar vår arbetsmiljö – TILLSAMMANS”

Danderyds kommun

Välkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1550 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Lediga jobb i Danderyds kommun: https://www.danderyd.se/naringsliv-och-jobb/lediga-jobb/ 

Förmåner för anställda i Danderyds kommun: https://www.danderyd.se/ovriga-verksamheter/jobb/formaner/

Enebybergs skola

Enebybergs skola är en skolenhet som idag har sin verksamhet i fyra olika byggnader (Brage, Eneby, Paviljongen och Haga). Skolan omfattar årskurs F-6 med totalt ca 650 nyfikna och härliga elever. Enheten ligger i ett lugnt villaområde i Danderyds kommun med närhet till goda kommunikationer, buss och Roslagsbanan.

Värdegrund - Arbetsklimatet och Arbetsmiljön

Precis som att värdegrunden är central i arbetet med eleverna så är den det i samarbetet mellan medarbetare. Därför är det en förutsättning att vi ser uppdraget, om att eleverna ska utvecklas så lång som möjligt utifrån sina förutsättningar, som vårt gemensamma ansvar. Vi värdesätter därför särskilt egenskaper, insikter och arbetssätt som:

- Främjar framförhållning, långsiktighet och hållbarhet

- Visar värdet och vikten av gott samarbete, goda relationer ett uppsökande förhållningssätt där man alltid skiljer på sak och person.

- Visar på ett gemensamt ansvarstagande för uppdraget och aktuella behov, där prestigelöshet delningskulturen resulterar i ett kollegialt lärande.

- Resulterar i initativ till lösningar utifrån befintliga resurser och förutsättningar.

- Genererar i att fattade beslut och överenskommelser följs och följs upp tills nya tas

- Genererar i en god arbetsmiljö, där vi också har kul på arbetsplatsen och tillsammans

- Visar att du vet att varje människa (särskilt barn och unga) har en enorm utvecklingspotential men att man ibland behöver hjälp av trygga vuxna med gott ledarskap

Värdegrund & Arbetsklimatet - Arbetsmiljön (Medarbetare)

Välkommen med din ansökan enligt annons för aktuell tjänst alternativt intresseanmälan till någon i skolledningen (se kontaktuppgifter).