Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Se webbinaret i efterhand! Energismarta företag

Vill du veta hur ditt företag kan minska sin energianvändning och spara pengar? Detta kostnadsfria webbinarium som vi erbjuder tillsammans med våra grannkommuner Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker går att se i efterhand via länken. Webbinariet är kostnadsfritt och riktar sig både till mindre och medelstora företag.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Danderyd är Sveriges näst bästa entreprenörskommun enligt Nyföretagarbarometern

Danderyd toppar listan där endast Stockholm stad rankas högre i antalet nystartade företag under 2020. En andraplacering är en förbättring mot föregående år då Danderyd hamnade på tredje plats i Nyföretagarbarometerns rankning. Nyföretagarbarometern är ett samarbete mellan NyföretagarCentrum Sverige och Bolagsverket. Mätningen beräknas utifrån antal nystartade bolag i förhållande till antalet invånare i kommunen.
Läs mer

Kommun & politik Näringsliv & arbete För företagare

Kostnadsfri affärsrådgivning till företag inom besöksnäringen

Har ditt företag inom besöksnäringen påverkats av pandemin? Behöver du stöd i att rusta företaget för framtiden eller ställa om hela eller delar av verksamheten? I ett EU- finansierat projekt erbjuder Region Stockholm tillsammans Almi Stockholm Sörmland kostnadsfri skräddarsydd affärsrådgivning som är speciellt framtagen och behovsanpassad till företag inom besöksnäringen.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare Coronavirus

Skärpta regler för serveringsställen till 11 april

Som ett led i att minska risken för smittspridning av covid-19 på serveringsställen har Folkhälsomyndigheten tagit fram skärpta regler som gäller till den 11 april. Reglerna handlar bland annat om hur länge mat och alkohol får serveras och vilka avstånd som ska hållas.
Läs mer

För företagare Coronavirus

Unga företagare i Danderyd visar upp sina affärsidéer på digital mässa

På fredag den 12 februari kl 16-18 ställer unga företagare från Danderyds gymnasiums ut sina produkter och tjänster vid årets UF-mässa. Mässan hålls i år helt digitalt, men det kommer ändå vara möjligt att träffa de olika företagarna, se och läsa mer om deras tjänster och även göra beställningar.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare