Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Skärpta regler för serveringsställen till 11 april

Som ett led i att minska risken för smittspridning av covid-19 på serveringsställen har Folkhälsomyndigheten tagit fram skärpta regler som gäller till den 11 april. Reglerna handlar bland annat om hur länge mat och alkohol får serveras och vilka avstånd som ska hållas.
Läs mer

För företagare Coronavirus

Unga företagare i Danderyd visar upp sina affärsidéer på digital mässa

På fredag den 12 februari kl 16-18 ställer unga företagare från Danderyds gymnasiums ut sina produkter och tjänster vid årets UF-mässa. Mässan hålls i år helt digitalt, men det kommer ändå vara möjligt att träffa de olika företagarna, se och läsa mer om deras tjänster och även göra beställningar.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Kommunstyrelsen föreslår en tillfällig avgiftsfrihet för företag

Pandemin har slagit hårt mot vissa branscher, inte minst mot företag inom restaurang, konferens och hotell. Kommunstyrelsen föreslår därför att en tillfällig avgiftsfrihet rörande tillsynsavgifter för serveringstillstånd samt för markupplåtelser för uteserveringar införs under 2021.
Läs mer

För företagare Coronavirus

Samlad information från myndigheter för dig som företagare

Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av coronaviruset (covid-19) finns här ett antal länkar där du som är företagare kan hitta viktig information.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare Coronavirus

Digital starta-eget- kurs 19/1

Är du nyfiken på eller planerar att starta eget företag? Nu har du chansen att i en digital kurs lära dig mer om företagande! Har du en företagsidé som du vill förverkliga? Under kursen går ni igenom affärsidé, affärsplan, företagsformer, budgetering, allt du behöver veta inför din företagarstart.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare