Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Unga företagare i Danderyd visar upp sina affärsidéer på digital mässa

På fredag den 12 februari kl 16-18 ställer unga företagare från Danderyds gymnasiums ut sina produkter och tjänster vid årets UF-mässa. Mässan hålls i år helt digitalt, men det kommer ändå vara möjligt att träffa de olika företagarna, se och läsa mer om deras tjänster och även göra beställningar.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Samlad information från myndigheter för dig som företagare

Med anledning av den senaste tidens utveckling gällande spridningen av coronaviruset (covid-19) finns här ett antal länkar där du som är företagare kan hitta viktig information.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare Coronavirus

Digital starta-eget- kurs 19/1

Är du nyfiken på eller planerar att starta eget företag? Nu har du chansen att i en digital kurs lära dig mer om företagande! Har du en företagsidé som du vill förverkliga? Under kursen går ni igenom affärsidé, affärsplan, företagsformer, budgetering, allt du behöver veta inför din företagarstart.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Ny näringslivspolicy för 2021-2026

Den 7 december 2020 antog Kommunfullmäktige en ny framtagen näringslivspolicy för 2021-2026. Policyn anger ett antal prioriterade fokusområden för Danderyds kommuns näringslivsarbete.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Sökes: Hyresgäst till Enebybergs gård

En omfattande renovering har gjorts av Enebybergs gård. Nu söker Djursholms AB som äger byggnaden en ny hyresgäst som vill driva en publik verksamhet.
Läs mer

Uppleva & göra Näringsliv & arbete För företagare