Nyheter

Filtrera på kategori

"Walk and talk har blivit en rolig tradition"

Tack alla företagare, tjänstemän och politiker som deltog i dagens walk and talk om företagsklimatet. Vilka bra frågor som kom upp! Vilka bra diskussioner det blev! Och vilka bra synpunkter som kom in om hur vi kan göra Danderyd bättre tillsammans!
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare
Första symboliska spadtaget för vård- och omsorgsboendet  vid Bragevägen i Djursholm. Från vänster: Bigitta Sundman (M), förste vice ordförande i socialnämnden, Caroline Pettersson, regionchef Vardaga, Nils Resvik, projektutvecklingschef Vectura, Robert Nibelius (M), ordförande i tekniska nämnden, Hanna Bocander (M), kommunstyrelsens ordförande och Eric Carmestedt, arbetschef MVB Öst.

Byggs nytt vård- och omsorgsboende i Danderyd

I dag togs det första symboliska spadtaget för det nya vård- och omsorgsboendet Villa Brage i Djursholm. Boendets 60 platser blir ett viktigt tillskott eftersom antalet äldre i Danderyd väntas öka.
Läs mer

Kommun & politik Omsorg & socialt stöd Bygga, bo & miljö Näringsliv & arbete För företagare Seniorer

Många var nyfikna på Danderyds framtid

Hanna Bocander (M), kommunstyrelsens ordförande, talade nyligen vid kommunens företagsfrukost om Danderyds möjligheter att ligga i framkanten i stället för att backa in i framtiden: ”Vi har ett fantastiskt sjukhus som behöver plats att utvecklas genom en ny detaljplan. Här finns möjlighet för näringslivet att spela en viktig roll.”
Läs mer

Kommun & politik Bygga, bo & miljö Näringsliv & arbete För företagare
Kvinna sitter och skriver i ett block

Danderyds kommun vill förbättra tillgänglighet och effektivitet

Danderyds kommun jobbar hårt för att skapa en god service och ett gott bemötande i företagsrelaterade ärenden. Här ska företag kunna växa och utvecklas och genom en serviceinriktad myndighetsutövning få stöd att göra rätt.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Sommarjobba hos oss

Vad sägs om att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet i sommar?
Läs mer

Näringsliv & arbete