Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Öppet hus om Danderyds utveckling

Den 6 och 12 oktober arrangeras ett öppet hus kring det framtagna förslaget till översiktsplan. Då har du möjlighet att träffa politiker och tjänstepersoner för att samtala om förslaget och kommunens framtida byggda miljö.
Läs mer

Kommun & politik Bygga, bo & miljö

Tack för att du håller din hund kopplad när du kopplar av i naturen

Det har kommit in flera synpunkter på att det förekommit lösa hundar i kommunens parker och motionsspår på senare tid. Därför har kommunens viltvårdare haft en hög närvaro på dessa platser de senaste veckorna, och det har förts många goda samtal med hundägare och andra.
Läs mer

Bygga, bo & miljö Uppleva & göra

Högt tryck på återvinningsstationer i kommunen – detta görs

Det har varit högt tryck på FTI AB:s återvinningsstationer i kommunen under den senaste tiden. Nu genomför Danderyds kommun egna ronderingar för att säkerställa att det är ordning och reda efter FTI AB:s städningar.
Läs mer

Bygga, bo & miljö

Ny avsändare på din VA-faktura - Veolia blir Solör Bioenergi

Från och med 1 juli 2021 tar Solör Bioenergi över kommunens drift av VA-nätet samt kundtjänst för VA-avgifter och fakturor. För dig som VA-abonnent innebär förändringen nytt namn, men samma service.
Läs mer

Bygga, bo & miljö

Hög efterfrågan på bygglov och kartor

Just nu är det många som söker bygglov och vill beställa kartor. Vi ber om överseende för att handläggning och återkoppling tar längre tid än vanligt.
Läs mer

Bygga, bo & miljö