Nyheter

Filtrera på kategori

Kvinna sitter och skriver i ett block

Danderyds kommun vill förbättra tillgänglighet och effektivitet

Danderyds kommun jobbar hårt för att skapa en god service och ett gott bemötande i företagsrelaterade ärenden. Här ska företag kunna växa och utvecklas och genom en serviceinriktad myndighetsutövning få stöd att göra rätt.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Danderyd får priset Årets Nyföretagarkommun 2023

Danderyds kommun blev i dag utsedd till Sveriges bästa kommun för nyföretagande. Danderyd prisas för sina insatser att få fler att starta företag och det arbete som görs för att främja jämställt företagande och entreprenörskap i alla åldrar.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Stockholms bästa företagsklimat

Nu på morgonen presenterades Svenskt Näringslivs årliga ranking av företagsklimatet i landets 290 kommuner. Danderyds kommun toppar listan i Stockholms län, och kommunen klättrar även två placeringar nationellt och hamnar på andra plats bland Sveriges samtliga kommuner.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Danderyds företagsklimat får högsta betyg - bra dialog viktigt för företagen

Danderyds kommun får högsta betyget hittills på företagsklimatet i Svenskt Näringslivs årliga undersökning. Företagen har gett Danderyd högre betyg inom tolv av femton områden.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare
En ung tjej sitter framför en dator och pratar i mobiltelefonen.

Danderyds kommun klättrar 50 placeringar på företagsklimatrankning

Danderyds kommun gör ett jättesprång och klättrar 50 placeringar i Sveriges Kommuner och Regioners och Stockholm Business Alliances årliga Nöjd kund-rakning, som är en bra värdemätare på företagsklimatet.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare