Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Kostnadsfri affärsrådgivning till företag inom besöksnäringen

Har ditt företag inom besöksnäringen påverkats av pandemin? Behöver du stöd i att rusta företaget för framtiden eller ställa om hela eller delar av verksamheten? I ett EU- finansierat projekt erbjuder Region Stockholm tillsammans Almi Stockholm Sörmland kostnadsfri skräddarsydd affärsrådgivning som är speciellt framtagen och behovsanpassad till företag inom besöksnäringen.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare Coronavirus

Webbinarium 15 april - Energismarta företag

Vill du veta hur ditt företag kan minska sin energianvändning och spara pengar? Missa inte det kostnadsfria webbinarium som vi erbjuder tillsammans med våra grannkommuner Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker den 15 april kl 08.00-09.15. Webbinariet är kostnadsfritt och riktar sig både till mindre och medelstora företag.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Skärpta regler för serveringsställen till 11 april

Som ett led i att minska risken för smittspridning av covid-19 på serveringsställen har Folkhälsomyndigheten tagit fram skärpta regler som gäller till den 11 april. Reglerna handlar bland annat om hur länge mat och alkohol får serveras och vilka avstånd som ska hållas.
Läs mer

För företagare Coronavirus

Unga företagare i Danderyd visar upp sina affärsidéer på digital mässa

På fredag den 12 februari kl 16-18 ställer unga företagare från Danderyds gymnasiums ut sina produkter och tjänster vid årets UF-mässa. Mässan hålls i år helt digitalt, men det kommer ändå vara möjligt att träffa de olika företagarna, se och läsa mer om deras tjänster och även göra beställningar.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Kommunstyrelsen föreslår en tillfällig avgiftsfrihet för företag

Pandemin har slagit hårt mot vissa branscher, inte minst mot företag inom restaurang, konferens och hotell. Kommunstyrelsen föreslår därför att en tillfällig avgiftsfrihet rörande tillsynsavgifter för serveringstillstånd samt för markupplåtelser för uteserveringar införs under 2021.
Läs mer

För företagare Coronavirus