Evenemang

Evenemang som arrangeras på Danderyds bibliotek hittar du här: www.danderyd.se/bibliotek

Filter

Filtrera på kategori

Filtrera på datum

Folkmusik och dans för alla

Kom och dansa, spela eller bara lyssna! Danderyds folkdanslag och Danderyds kulturskola bjuder in till dans och folkmusik.
Läs mer

Vi bjuder på musik och dans över generationsgränserna. Kulturskolans elever spelar tillsammans med folkdanslagets musiker. Du är varmt välkommen att spela med. Om du vill förbereda dig med noter, ta kontakt med Malin Widefjäll eller Staffan Findin från kulturskolan.

Dansgolvet brukar fyllas av dansare i blandade åldrar som guidas av folkdanslaget. Är du nybörjare så lär du dig snabbt. 

Varmt välkomna!

Plats och tid:
Danderydsgården den 19 mars kl 1830

 


Musik Kultur Barn Seniorer Unga Kulturskolan
Drönarbilder - Danderyds kommun

Kommunala pensionärsrådet 25 april

Kommunala pensionärsrådet (KPR) är ett forum för samråd och ömsesidig information och följer aktivt frågor som är av betydelse för kommunens seniorer.
Läs mer

Allmänheten är välkommen att lyssna till sammanträdet, men det finns begränsat antal platser för åhörare. Ordföranden för KPR och socialnämnden, Birgitta Lindgren (l), besvarar gärna allmänhetens frågor efter mötet.

Ledamöter i rådet är politiker samt pensionärsföreningarna PRO och SPF Idun. Danderyds anhörigförening samt medarbetare från socialförvaltningen deltar också.

Plats: Mötesparken, Mörby centrum, i Danderyds kommuns lokaler

Om KPR och möteshandlingar


Seniorer