Evenemang

Filter

Filtrera på kategori

Konsert med Anita Strandell vid Kevinge seniorbostad

Du som är senior är välkommen till Kevinge seniorbostad på konsert med Anita Strandell där hon sjunger godbitar från Cornelis, Taube med flera. Hon ackompanjeras av gitarristen Staffan Linder. Konserten sker utomhus och det finns även ett visst antal sittplatser tillgängliga. Danderyds kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer

Musik Kultur Seniorer

Konsert med Anita Strandell vid Idala gården

Du som är senior är välkommen till Idala gården på konsert med Anita Strandell där hon sjunger godbitar från Cornelis, Taube med flera. Hon ackompanjeras av gitarristen Staffan Linder. Konserten sker utomhus och det finns även ett visst antal sittplatser tillgängliga. Danderyds kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer

Musik Kultur Seniorer

Konsert med Anita Strandell vid Djursholms slott

Du som är senior är välkommen till Djursholms slott på konsert med Anita Strandell där hon sjunger godbitar från Cornelis, Taube med flera. Hon ackompanjeras av gitarristen Staffan Linder. Konserten sker utomhus och det finns även ett visst antal sittplatser tillgängliga. Danderyds kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer

Musik Kultur Seniorer

Konsert med Anita Strandell vid Sikreno

Du som är senior är välkommen till Sikreno på konsert med Anita Strandell där hon sjunger godbitar från Cornelis, Taube med flera. Hon ackompanjeras av gitarristen Staffan Linder. Konserten sker utomhus och det finns även ett visst antal sittplatser tillgängliga. Danderyds kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Läs mer

Musik Kultur Seniorer