Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Konstklubben Tre rosor

Konstklubben Tre rosor har som ändamål att främja intresset för konst och kultur genom bland annat besök på konstutställningar och museer, studiebesök, föredrag. Utöver detta införskaffar konstklubben konstföremål och lottar ut dessa till medlemmarna.

Medlemskap är öppet för...

  • Dig som är anställd av Danderyds kommun. Anställningen skall beräknas vara minst tolv månader. Du kan fortsätta vara medlem efter du gått i pension.
  • Dig som är pensionär och som vid pensioneringen hade anställning hos Danderyds kommun.
  • Dig som är förtroendevald i Danderyds kommun. 

Sociala medier

Vi har en sluten grupp på Facebook som du kan bli medlem i. Vi har även ett konto på Instagram. På dessa kan du följa våra aktiviteter i text och bild.

Styrelsearbete

Styrelsens jobb är ideellt. Vi hoppas att det vi arrangerar ska vara till belåtenhet. Eftersom vår kassör kommer att sluta sitt uppdrag i styrelsen behöver vi en ny kassör. Skulle du tycka detta låter intressant hör av dig till styrelsen. Vi skulle även vilja ha med nya idéer och krafter i styrelsen så alla som är intresserade att engagera sig hör gärna av er till oss.

Avgift

Medlemsavgiften för 2022 är 400 kr. Betala in till plusgiro 486 83 87-4. Ange namn, arbetsplats och e-postadress. Om du har frågor hör av dig till:

trerosor@danderyd.se