Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Ny förtroendevald

Välkommen som ny förtroendevald i Danderyds kommun! Här är några saker du behöver göra och tänka på för att komma igång.

Nämndeman?

Om du enbart ska sitta som nämndeman i Attunda tingsrätt skickar du in ett aktuellt personbevis samt din e-postadress till

kommunstyrelsen@danderyd.se.

Personbeviset hämtar du från Skatteverket.

Skatteverket.se

Du behöver inte anmäla personuppgifter eller arvodeskonto nedan. Du kommer inte att få någon danderydsmejl, läsplatta eller passertagg.

Anmälan av personuppgifter

Här anmäler du dina personuppgifter samt lämnar medgivande till publicering av vissa uppgifter på kommunens hemsida. Det är viktigt att du fyller i din privata e-postadress så att vi kan nå dig innan du får en "danderydsadress".

Om du inte har bank-id kan du använda den här blanketten. Lämna den till din nämndsekreterare.

Nyanmälan eller ändring av personuppgifter

Anmälan av arvodeskonto

Här anmäler du ett konto som används för utbetalning av arvoden och ersättningar. Arbetsgivarnumret är 648623.

www.nordea.se/anmalkonto

Användarkonto och e-post

När du har anmält dina personuppgifter, får du ett användarkonto inom kommunens nätverk (AD-konto) och en e-postadress. Denna e-postadress ska du alltid använda inom ramen för ditt förtroendeuppdrag. Observera att all information och alla utskick sänds till denna e-postadress!

E-posten nås enklast genom Outlook-appen. Du kan även komma åt din e-post i en webbläsare via denna länk:

Logga in på e-post (Outlook)

Läsplatta

Som förtroendevald i Danderyds kommun får du låna en läsplatta så att du kan läsa sammanträdeshandlingar. Du blir meddelad via e-post när den går att hämta ut. Läsplattan hämtas ut hos IT-support i Mörby Centrum. Ta med legitimation.

Hitta till IT-support

Passertagg

För att kunna komma in i kommunens lokaler får du en passertagg. Du blir meddelad via e-post när den går att hämta ut. Passertaggen hämtas ut hos Kontaktcenter i Mörby Centrum. Ta med legitimation.

Hitta till Kontaktcenter

Konstklubben Tre rosor

Som förtroendevald i Danderyds kommun kan du vara med i konstklubben Tre rosor. Klubben har som ändamål att främja intresset för konst och kultur genom bland annat besök på konstutställningar och museer.

Konstklubben Tre rosor

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.