Kontaktcenter i Mörby centrum

Kommunens kontaktcenter ligger i Mörby centrum. Här kan du få svar på de flesta frågor som har med kommunens service att göra. Välkommen!

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi kan svara på de flesta frågor som har med Danderyds kommuns service att göra. Har vi inte svaret direkt, kan vi guida dig fram till det.

Vi kan även hjälpa dig med att ansöka om eller förnya ditt parkeringstillstånd för infartsparkering och boendeparkering, inklusive tillstånd för tjänstebil.

I det digitala ritningsarkivet kan du hitta ritningar och bygglovshandlingar på de flesta byggnader i Danderyds kommun. Du behöver en USB-sticka för att ladda ner och spara handlingarna. Om du inte har en sticka själv, finns det att låna hos oss. Observera att arkivet enbart innehåller handlingar som har skickats in till kommunen vid bygglovsansökningar.

Hos oss kan du även låna en publik dator för att hantera ett ärende eller skriva ut ett dokument.

Har du ett inbokat möte?

Om du har ett inbokat möte i Mörby, med någon från kommunen, anmäler du dig i besöksdatorn. Personen du ska träffa får då ett meddelande om att du är på plats, och kommer att hämta upp dig.

Hantera ditt ärende via en e-tjänst

Många ärenden kan du lösa på egen hand via någon av våra e-tjänster. För att du enkelt ska kunna återkomma till en e-tjänst - till exempel felanmälan - kan du skapa en genväg dit i din smartphone.

Våra e-tjänster

Skapa en genväg till en e-tjänst i din smartphone

Hitta till oss

Besöksadressen är Golfvägen 4. Kommunens entré hittar du inne i butiksplan i Mörby centrum, vid ingång A (bredvid apoteket). En våning upp med trappa eller hiss hittar du Kontaktcenter.

Kontakt via telefon

Huvudtelefonnummer: 08-568 910 00

Öppettider

Ordinarie öppettider: måndag till fredag kl. 8.00-16:30

Avvikande öppettider 2024

Uppdaterad: 2024-05-20