Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Boka plats & kurser

Här hittar du och bokar kurs i vår kurskatalog.

Boka kurs

Mitt terminsstart-efter höstlovet-halv avgift

Passa på att prova något nytt ämne, från och med den 21 oktober kan du boka lediga platser till halv terminsavgift. Du börjar då veckan efter höstlovet, v 45 och går fram till sista veckan innan jullovet, v 51.
OBS! Du kan inte gå in och boka till reducerat pris före den 21 oktober.

Kurskatalog

Om kursbokning och StudyAlong

Du köper en kursplats i vårt kurs- och elevsystem som heter StudyAlong (du registerar konto först i samband med ditt köp av en kurs). Systemet består av en kurskatalog som möjliggör bokning online, för befintliga elever finns digitala klassrum för kommunikation mellan lärare och elever, samt ett målsmanskonto där föräldrar bokar och betalar sina barns kurser.

Se aktuella bokningsvillkor

Inget kösystem

Vi har inget kösystem, saknar kursen lediga platser, kan du dock göra en intresseanmälan. Det innebär att du får ett mail när nya platser läggs upp i kurskatalogen.

Alla kurser gäller endast en termin

För att fortsätta på kulturskolan kommande termin, måste du köpa en ny kurs. Du som redan går på kulturskolan får inför ny termin ett kurserbjudande på "Mina sidor" i Studyalong. Denna kurs måste du köpa inom angiven svarstid för att säkra din plats under kommande termin. Notera att ibland är vi tvugna att justera tider, lokal eller gruppsammansättning inför en ny termin.