Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Boka plats & kurser

Här hittar du och bokar kurs i vår kurskatalog.

Anmäl ditt intresse inför hösten

Nu är antagningen till våren avslutad, men via kurskatalogen kan du anmäla ditt intresse inför hösten. Klicka på INTRESSEANMÄLAN för den kurs i kurskatalogen som du är intresserad av, så får du en påminnelse via e-post när kurskatalogen öppnar i slutet av augusti. Notera att intresseanmälan inte ger dig någon förtur utan endast är en påminnnelse att boka plats.

Vårterminens sista undervisningsdag är den 5 juni.

Kurskatalog
Vänligen notera våra bokningsvillkor för köpt plats!

Bokningsvillkor

Våra kurser och ämnen

Idag har vi ett utbud inom musik, teater, dans, musikal och bild/form. För att ge så många elever som möjligt chans att delta utifrån olika intressen, åldrar och ambitionsnivå är formen för undervisningen indelad i tre nivåer.

Verkstadskurser riktar sig till elever i åk 1-2 och skall på ett lekfullt sätt ge eleven möjlighet att prova på olika konstformer. Där det är möjligt finns kursen i nära anslutning till skolan och skoldagens slut.

Studiokurserna är för elever från åk 3 och uppåt. Här ges eleverna möjlighet att lära sig konstformens olika moment utifrån en ämnesplan. Elevernas intresse och ambitionsnivå styr utvecklingstakten inom studion.

Ensemblelinjen från åk 4 finns möjlighet att delta i vår ensemblelinje. Fokus blir orkestern/ensemblen och att skapa tillsammans med andra. Här krävs ett större engagemang från såväl föräldrar som elevernas sida i form av egen träning, lektioner 2 gånger i veckan samt medverka i föreställningar/konserter. Det finns ett begränsat antal platser och uttagning till ensemblelinjen sker utifrån färdighetskrav och aktuell lärare.

Lär mer om  ämnen/konstformer