Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Boka kurs - StudyAlong

Vem kan boka kursplats i Danderyds  Kulturskola?

Alla barn och ungdomar mellan 4 och 20 år är välkomna att boka plats via kurskatalogen. Dock måste minst en av vårdnadshavarna eller eleven vara folkbokförd i Danderyd för att ta del av kulturskolans platser.

Hur bokar jag min kursplats?

Du bokar och betalar din plats via kurskatalog i vårt system som heter StudyAlong. Sök fram en passande kurs i kurskatalogen, lägg den i din "Varukorg", därefter registrerar du ett konto i StudyAlong först för dig som vårdnadshavare och därefter för ditt barn/ungdom.

Kursen köps och betalas via kontot antingen med faktura eller kort. Du får en bokningsbekräftelse till din angivna e-postadress samt kan se på ditt StudyAlongkonto vad som gäller för kursen. Till kurskatalogen
All kommunikation mellan kulturskolan och föräldrar/elever sker via StudyAlong, därför är det viktigt att du har aktuella kontaktuppgifter inlagda på era StudyAlongkonton. StudyAlong

StudyAlong Appen
För enkel tillgång till ditt StudyAlong-konto ladda gärna ner StudyAlong-appen på din och elevens mobil så har ni alltid enkel tillgång till information, kursschema och närvarohantering. OBS! Du kan dock inte köpa kursplats via appen.
StudyAlong App

Inget kösystem

Vi har inget kösystem, saknar kursen lediga platser, kan du dock göra en intresseanmälan. Det innebär att du får ett mail när nya platser läggs upp i kurskatalogen.

Alla kurser gäller endast en termin

För att fortsätta på kulturskolan kommande termin, måste du köpa en ny kurs. Du som redan går på kulturskolan får inför ny termin ett kurserbjudande på "Mina sidor" i Studyalong. Denna kurs måste du köpa inom angiven svarstid för att säkra din plats under kommande termin. Notera att ibland är vi tvugna att justera tider, lokal eller gruppsammansättning inför en ny termin.