Till innehållet
Översätt

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation

Boka kurs och ämnen

Boka kurs

Om kursbokning och StudyAlong

Du köper en kursplats i vårt kurs- och elevsystem som heter StudyAlong 

Sök fram en passande kurs i kurskatalogen, lägg den i din "Varukorg", därefter registrerar du ett konto i StudyAlong först för dig som vårdnadshavare och därefter för ditt barn/ungdom.

Kursen köps och betalas via kontot antingen med faktura eller kort. Du får en bokningsbekräftelse till din angivna e-postadress samt kan se på ditt StudyAlongkonto vad som gäller för kursen. 

All kommunikation mellan kulturskolan och föräldrar/elever sker via StudyAlong, därför är det viktigt att du har aktuella kontaktuppgifter inlagda på era StudyAlongkonton.

StudyAlong Appen
Ladda ner StudyAlong appen på diin och elevens mobil så har ni alltid enkel tillgång till information, kursschema och närvarohantering. Du hittar den där appar finns, sök på "StudyAlong".  OBS! Du kan dock inte köpa kursplats via appen.
StudyAlong App

Inget kösystem

Vi har inget kösystem, saknar kursen lediga platser, kan du dock göra en intresseanmälan. Det innebär att du får ett mail när nya platser läggs upp i kurskatalogen.

Alla kurser gäller endast en termin

För att fortsätta på kulturskolan kommande termin, måste du köpa en ny kurs. Du som redan går på kulturskolan får inför ny termin ett kurserbjudande på "Mina sidor" i Studyalong. Denna kurs måste du köpa inom angiven svarstid för att säkra din plats under kommande termin. Notera att ibland är vi tvugna att justera tider, lokal eller gruppsammansättning inför en ny termin.

Våra ämnen/konstformer

I menyn till höger kan du läsa mer om våra olika ämnen/konstformer.

Kurskatalog

Se aktuella bokningsvillkor