Till innehållet
Översätt

Choose language in the dropdown below:

Behov av anpassade kurser

Alla barn och ungdomar med behov av anpassning och eller funktionsnedsättning är välkomna att söka kurser i Danderyds kulturskola.

Som elev på Danderyds Kulturskola kan man välja på många olika kurser, allt från olika instrument till teater, dans och bild/form. Kulturskolans verksamhet syftar till att inkludera alla och man kan i regel anpassa undervisningen efter elevens specifika önskemål och behov.

Vilka kurser finns att söka?

För barn och ungdomar i behov av särskilt stöd finns några specifikt anpassade kurser där lärare med specialkompetens är redo att möta eleven utifrån hens unika förutsättningar. Det kan vara bra att en stödperson följer med eleven de första gångerna. Är ditt barn eller din ungdom mer intresserat av ett specifikt ämne, ta kontakt med Kulturskolan så undersöker vi gärna möjligheterna.


Musik & Skapandekurs

Musik och skapande är en kurs i musik för dig som är sugen på musik. Du kan välja olika instrument från gång till gång. Du kan också välja samma instrument varje gång. Det gör du som du själv vill. Fokus ligger på samspel och skapande. Du får lära dig låtar och även skriva egen musik! Inga förkunskaper krävs. Enskild undervisning utifrån där eleven befinner sig. Nybörjare och fortsättare är lika välkomna! 

Ansvarig pedagog  
Ismahni Björkman, musikterapeut, musikpedagog och artist. Förutom att arbeta med individuell undervisning arbetar Ismahni även som musiklärare på anpassad grundskola och gymnasieskola. 

Boka plats

Du bokar plats på kursen via vår kurskatalog, StudyAlong. Behöver du hjälp med att hitta rätt eller boka i katalogen, maila Kulturskolan eller kontakta Ismahni Björkman direkt.
Boka Musik & Skapande

Kontakt

Ismahni Björkdotter
ismahni.bjorkman@danderyd.se
073-6620401

kulturskolan@danderyd.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss att förbättra danderyd.se

Tack för ditt svar.