Nyheter

Filter

Filtrera på kategori

Danderyd tar en historisk andraplats i Svenskt Näringslivs rankning

Danderyd får bästa placering någonsin i Svenskt Näringslivs ranking av det lokala företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner.
Läs mer

Näringsliv & arbete Pressmeddelanden För företagare

Brandsäkra Norden AB utsågs idag till Årets Företagare i Danderyd

Bengt Sylvan (L) kommunstyrelsens vice ordförande delade ut kommunens pris till Jonas Hallberg (Ordförande) och Mathias Lundh från Brandsäkra Norden var glada vinnare, -”Det här är verkligen jätteroligt”- säger Mathias Lundh (VD).
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Hur kan vi förebygga brott i samband med dagligvaruhandeln?

Tisdagen den 22 september kl 09.00-09.50 bjuder Brottsförebyggande rådet in till webbinarium med föreläsare som Per Geijer från Svensk handel, Stefan Ström från Polismyndigheten och Andreas Fogelqvist från Huddinge kommun.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Starta-eget kurs: 14 september i Danderyd!

Kommunen arrangerar tillsammans med Nyföretagarcentrum en starta-eget kurs den 14 september kl 16.00 i Mörby centrum. OBS, begränsat antal platser med anledning av Corona, så först till kvarn.
Läs mer

Näringsliv & arbete För företagare

Fortsatt kontroll av att serveringar i Danderyd följer avståndsregler

Det är fortsatt viktigt att hålla avstånd på allmänna platser, i butiker och på restauranger och caféer. Från den 1 juli är det kommunen genom miljö-och hälsoskyddsnämnden som kan besluta om att stänga serveringar som inte följer reglerna. Tidigare var det smittskyddsläkarna på Region Stockholm som beslutade om stängning av verksamheter för att minska risken för spridning av covid-19.
Läs mer

För företagare Coronavirus